Havalandırma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel astra 1.4 T 140 bg 2012 model araç sahibiyim, aracım hızlandığında (100-130 km) civarında hepsi kapalı olmasına rağmen havalandırma fanlarından sıcak hava geliyor, hızı düşürdüğümde ise bu hava akışı kesiliyor. Havalandırma panelinde herhangi bir seçenek açık olmamasına rağmen bu olumsuzluk normal mi...?

Ynt: Havalandırma sorunu

Bu dugmeye basarsaniz dugmenin isigi yaninca disaridan hava gelmez.

Havalandırma kanallarının hepsini nasıl kapatıyorsunuz? Birisi mutlaka açık kalıyor.

Kanalları kapatmanıza gerek yok uğraşmayın sadece bülent abinin bahsettiği iç hava sirkülasyon moduna basın yeter.. hani şu araba simgesinin içinde yuvarlak bir ok işareti ondan :D

Bu şu anlama geliyor.. Dışardan fandan gelen havayı içeri verme.. Sadece aracın içinde bulunan havayı çevir.. Zaten çok sıcak havalarda klima derecelerini 18 derecede falan tutun o zaman sıcak hava kanalları kapanır... Ben 10 gündür 26 derecede tutuyorum malum yağmurlardan bi tarafım donuyor :D

Gayet normal bir durum bu sizde yanlış birşey yok

Teşekkür ederim arkadaşlar;
Üst göğüslükteki panelleri kapatsam aşağıdan geliyor, sirkülasyon düğmesine bastım, fakat yeterli olmadı bende buğu çözücüyü kullanarak havayı kestim her zaman başıma gelen bir durum olmadığı için acaba bir arıza varmıdır diye aklıma takıldı.

Geri