- Konuyu Başlatan
Ynt: Havalandırma Tesisatı Kapağı
Açıkcası Opel Türkiye'den bende bu şekilde bir yanıt umuyordum. Ancak, Opel Almanya'nın "2011 model Dizel" araçlara bu parçanın artık takılmayacağının bilgisini aldık dediklerinde parçayı sipariş edip konuyu Almanya'ya bizzat sormaya karar verdim, çünkü yazılı herhangi bir paylaşımı kabul etmiyor Opel Türkiye.
Benzinli araç sahipleri bu durumda doğal olarak parçayı talep etsinler.
bartowski link' Alıntı:Arkadaşlar servisle az önce bir görüşme yaptım havalandırma tesisat kapağıyla ilgili olarak araca ücretsiz olarak takacaklarını ve bunun için sipariş geçildiğini söylediler.ilgilenen arkadaşların dikkatine herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz aracınızın olması gereken bir parçası,ama bazı servisler müşterilerine o parça aracınızda standart değil gibi benzeri durumlarla oyalamaya çalışıyorlar.kararlı olun hakkınızı arayın ve bilinçli bir tüketici olduguzu gösterin.o zaman işin şekli değişiyor.
Açıkcası Opel Türkiye'den bende bu şekilde bir yanıt umuyordum. Ancak, Opel Almanya'nın "2011 model Dizel" araçlara bu parçanın artık takılmayacağının bilgisini aldık dediklerinde parçayı sipariş edip konuyu Almanya'ya bizzat sormaya karar verdim, çünkü yazılı herhangi bir paylaşımı kabul etmiyor Opel Türkiye.
Benzinli araç sahipleri bu durumda doğal olarak parçayı talep etsinler.