Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım konuya pek mutabık değilsin kardeşim... :confused: o kadar harcadık satarmıyım hiç tadını aldıktan sonra kısmet se uzun süre binmek istiyorum :)

alıntı yapmıs oldugum cümlelere takıldıım sadece;)

arac cevat ustaya emanetse uzun süre binersiniz ben zamanında cevat ustayı dinlemedim başka yerlere gittim binlerce lira masraf ettim en sonunda arabayı satıp kurtuldum

ağır bakımlar için kesinlikle serçal diyorum.ufak tefeği (yağ,su,antifiriz vs..) biraz uzak kaçtığı için oturduğum ilçedeki bazı ufak dükkanlarda yaptırıyorum.

alıntı yapmıs oldugum cümlelere takıldıım sadece;)

arac cevat ustaya emanetse uzun süre binersiniz ben zamanında cevat ustayı dinlemedim başka yerlere gittim binlerce lira masraf ettim en sonunda arabayı satıp kurtuldum

Geçmiş olsun bazen cevat abinin sözlerini dinlemek lazım

ağır bakımlar için kesinlikle serçal diyorum.ufak tefeği (yağ,su,antifiriz vs..) biraz uzak kaçtığı için oturduğum ilçedeki bazı ufak dükkanlarda yaptırıyorum.

Kesinlikle katılıyorum sana serkanım cevat abinin üstüne usta tanımıyorum gerçekten ustalığı on numara bir adam.. kim ne derse desin.. bakımlarını zaten ben kendim yapıoyorum yağ su tuzu dediğin gibi..:)

Bence plakayı da bir elden geçir güzelce çerçeveyi çıkart. Kalınlaştır veya app yaptır. Bu arada park sensörü taktırınca resim eklermisin montaj için. Saygılar. Konu var biliyorum ama tampon sökülmeden montaj oluyormu. Saygılar.

Bence plakayı da bir elden geçir güzelce çerçeveyi çıkart. Kalınlaştır veya app yaptır. Bu arada park sensörü taktırınca resim eklermisin montaj için. Saygılar. Konu var biliyorum ama tampon sökülmeden montaj oluyormu. Saygılar.

Zamanla plaka işine ve park sensörüne de el atacağım inş. paralar suyunu çekti :eek:

evet kardeşim ben bile bişey yapamıyorum sıkıntılardan. Saygılar. tekrar hayırlı olsun

güle güle bin kardeşim kazasız belasız.ewde net yok giremiyorum.işyerinde kısıtlama war fotoları göremiyorum.akşam sırf senin araca bakmak için cepten foruma girdim resimler büyük galiba limit aşmışım 35 tl ye mal oldu + resimleri yine göremedim. :( sabah bide türkcell le kawga ettim oda olmadı :mad: welhasılı kelam resimleri göremedim bi türlü.bana yemek+kahwe borcun oldu

ayak üstü borçlanma diye buna denir iyiki benim arabanın konusuna girmemişsin orda bir ton foto yüklemişdim sana 100 den aşağı mal olmazdı :D :D neyse geçmiş olsun arkadaşım ayak üstü bir netcafe ye girip bir ara bakarsın 5 dakkanı almaz herhalde :)

güle güle bin kardeşim kazasız belasız.ewde net yok giremiyorum.işyerinde kısıtlama war fotoları göremiyorum.akşam sırf senin araca bakmak için cepten foruma girdim resimler büyük galiba limit aşmışım 35 tl ye mal oldu + resimleri yine göremedim. :( sabah bide türkcell le kawga ettim oda olmadı :mad: welhasılı kelam resimleri göremedim bi türlü.bana yemek+kahwe borcun oldu

Valla şimdi üzüldüm kardeşim geçmiş olsun aybedion opelim.net buluşması olursa bi yemek bi çay ısmarlarım lafımı olur ;)

Geri