hayalınızdakı arabalar en çok sahip olmak ıstedıklerınız :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elpadre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaoo aletee bakın
pic0009nw1ex6.jpg

lanet olsun ıcımdekı muro sevgısıne puahhaha ulen hacı murat ben koydeyken altımdan olucaktınkı cesmenın basındakı kızları daga kaldırırdım :D:D:D:D:D
184592.jpg

106yz2.jpg

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı:) :) :)
Tabiki bu aracı nerden bulcaz die soru sormanız gayet normal çünkü şimdi topu topu ki dene var:(

senden kralı yok yanı :D

arkadaşlar aslında fikirlerimi söylemeyi sevmesemde aslında çok severim ama alıcam tepkilerden her zaman çekinmişimdir benim hayalimdeki aracım işte altta verdiğim dizaynım hedefim 2010 yılında prototipi hazırlamış olmak söylediğim herkes destek verdi gerekli alt yapı vs. herşey planlandı. Geçen seneye kadar V8 motor kullanmak olduysa bile fikrim bu sene tamamen değişti opelin 86x86 geçen sene ürettiği efsanenin yeni jenerasyonu opel gt motoru ortalama yapılacak modifiye ile 450 500hp arası bi güç sanırım yeterli olucak şimdi yazdıklarımı ciddiye almayabilirsiniz ama 2010da bu aracı yollarda gördüğünüzde umarım hatırlarsınız , gerçi tasarım sürekli olarak yenileniyor yani eksikleri vs. gerçi bu çizim 2007den 1 sene kısa süre değil oldukça değişim geçiriyor ama sert bakışlar ve ön kısım olduğu gibi kalıyor aynen 99da ilk versiyonunu çizdiğimden günümüze kadar olduğu gibi anlıycanız çizmeye ve bu hayalimi planlamaya dün başlamadım sadece önümde tek bir adım var oda yakında , benim hayalim ve efsanemde bu işte
marsny1.jpg

Son düzenleme:
Geri