Emrah yılmaz beyin, yaşadıkları olayı ben de yaşadım 29 kişilik mercedes 309 otobüsle trafikte boş olarak yol almaktaydım (trabzon-değirmendere mevki) birden güm diye ses bayağı gürültü koptu ve hemen anladım araç sola doğru meyillenmeye baş gösterdiği anda freni hafif, hafif yoklayarak aracı sağa yönlendirip durabildim ve şükürler olsun ki lastik dışında bir olay yaşamadım, böyle durumlar refleks ve panik olmayacak durumlar olması gerekir ama o an sürücünün refleksi ve panikleme durumu nasıl olur kimse bilemez ve kendisi de kestiremez.
Bir kaza anımıda paylaşım sizlerlen, yer rize yolu yıl 95-96 yağmur çişe ve arara yağıyor eski dere pazarı yolu normal virajlar var ilk veya ikinci viraj olacak petrol var o an da araç virajı düzleme anında (km 70-80 dodge arazili araç 83 mod.) denize doğru yöneldi yan yan kaymaya başladı ve o an direksiyonu sağa doru cevirerek bir an reflekslen, petrolun yanında tarlaya doğru ilerledik tarlanın önünde bulunan beton bariyere çarparak durduk bizlerde heranki bir yaralanma yoktu araç hasar gördü neyseki ucuz atlattık olayı diyecem şu ki kaza anında sürücünün neyle karşılaşacağı belli olmuyor ve o anlık refleksleri kazayı nasıl ve ne şekil kurtaracağı belirsizliğini koruyor, sonuç olarak dikkatsizlik ve sürat felakettir hayat güzel yaşamaya değer arkadaşlar, saygılar..