hayatinizdaki en kotu gununuz?

29.01.2011 tarihi hayatımın şu ana kadar olan en kötü günüydü.Eşimi ellerimle kara toprağa verdim.Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

14.05.2012 gece 22.30 20 yıllık arkadaşımın annesinin vefatı. Cumartesi günü konuştuk annesiyle bugün toprağa verdik..

14.05.2012 gece 22.30 20 yıllık arkadaşımın annesinin vefatı. Cumartesi günü konuştuk annesiyle bugün toprağa verdik..

Kaptan nerede oturuyorsun acaba ?

21 mayıs 2010 da en yakın birkaç arkadaşımdan birini uçak kazasında kaybetmiştim. Telefonda ortak arkadaşlarımızın cevapsız çağrılarını görünce ismini gogıl dan aratmıştım. Haber sitelerinde ismini gördüğüm an kendimi hiç öyle kötü hissetmedim. Allah kimseye yaşatmasın yaaa..

bizmde yakınımızın cenazesi vardı bugn Ehlibeyt Camiinden kalktı ögle namazında aynımı yoksa dedim basınız sagolsun

bizmde yakınımızın cenazesi vardı bugn Ehlibeyt Camiinden kalktı ögle namazında aynımı yoksa dedim basınız sagolsun

Eyvallah sağolasın sizinde başınız sağolsun. Bizim mahalledede bir G NB var onu görünce acaba komşumuyuz dedim :D

18.08.2006 babamı kaybettiğim gün.

29.01.2011 tarihi hayatımın şu ana kadar olan en kötü günüydü.Eşimi ellerimle kara toprağa verdim.Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Mekanı cennet olsun, Allah sizlere sabırlar versin.:(

Geri