Hayranlık Duyacaksınız Astra F Kasa Sedan ''GREEN PALCE''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesele hayranlık duyma yada duymama değil üsluptan bahsediyor yusuf arkadaşımız ortada verilmiş bir emek var söz ağızdan çıkarken biraz daha duyarlı olmalıyız.

aynen Bülent abi :good:

evet haklısınız.
mesela benim o cümleyi kullanırken uslup'u mu anlamadıgınız gibi;)(şaka maksatlı ortamı yumuşatmak anlamında kullandım...)

Ben hondanın üstüne araba yokmuş havalarında değilim bırakın hondayı opeli ben bi BMW hayranıyım aslında ama fazla benzin yaktığından alamıyorum. hondanın motor kısmı gerçekten iyi hakkını yiyemezsiniz. Opeli sevmesem almazdım + buraya üye olmazdım.
Biri eğer arabasını buraya koyuyorsa bizim görüşlerimizi almak içindir pofpoflanmak için geliniyorsa yanlış yapıyor.
Eğer ben bi yorumyapıyorsam bu benim yorumumdur kimseyi ilgilendirmez bu aracın veya başka bi araca yaptığım yorumlar ön yargı ile değil benim kendi zevkimdir. Kısacası beğenmediysem beğenmedim derim jantını beğenmezsem söylerim farını beğenmediysem söylerim.
Bende kendi arabamı koydum buraya eğer varsa beğenilmeyen bi yeri yapılması düşünülen bi yeri açıkca söylensin isterim.

Son düzenleme:
Abi doğru söylüyosun ama Ümit arkadaşın yorumları genelde bu tarz ve patladım valla sonunda

Senin aracınıda inceledim gerçekten çok iyi zevkin var çok hoş bi araba yapmışsın kutlarım. Güzele güzel derim bu arabanın güzel bi yanını kendi zevk açımdan göremedim böyle yazdım ister darılın ister kızın.

Ayrıca bakıyorum üye araçlarındaki yorumlara pek yararlı yorum yok çok az var çoğu güzel olmuş kazasız belasız bin vs.. tamam bunlarda olur ama birazdaha açılın farın iyi olmuş jantın daha büyük olabilirdi. Rüzgarlık göze batmış yada rüzgarlık iyi oturmuş araba hakkında yorum yapılsın yani. + veya - eğer herkez bi arabanın bi noktası beğenmediyse iyi değil demektir. Veya tam tersi

Son düzenleme:
Ümit'çim bak burada herkez aracını yoruma açmak için sergiliyor illaki yorumarı içimizden geçtiği gibi yapacaz ama yorum yaparken uslubü unutmamak lazım atamam sen aracı beğenmemiş olabilirsin ama karşı tarafı üzmeyecek ve kırmayacak şekilde beğenmediğini söyleyebilirsin çünkü o insanda bi emek harcamış sonuç olarak

buraya aracını koyan yorumlara açık olmalı iyi veya kötü... kaldıki aracın sahibi sorun haline getirmemiş yani yorumlara açık bir arkadaşmış ;) şimdi aracın sahibi takdiri hak etti ama sadece aracın sahibi ;)

yorumlarınız için çok tşk edrim
sitedeki beni destekleyen abileride ayrıca saygılarımı sunuyorum.uslup konusuna gelincede ben ona onem vermem ama bir çizgide olursa tabi
bizim burda yani gebzede bu kadar oluyor gebzede tek bu kasa zaten.
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.
site gerçekten çok seviyeli bende bir opel grubu var kısmet tunning diye onlarıda buraya uye yapacam.

+11:D

Güle güle kullan kardeş kazasız belasız
kayhan teşekkür edrim senin makinada çok iyi ople bir ayrılacalık değilmi???
makina kaç beygir senin

Geri