Hayranlık Duyacaksınız Astra F Kasa Sedan ''GREEN PALCE''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buraya aracını koyan yorumlara açık olmalı iyi veya kötü... kaldıki aracın sahibi sorun haline getirmemiş yani yorumlara açık bir arkadaşmış ;) şimdi aracın sahibi takdiri hak etti ama sadece aracın sahibi ;)

doğrusu yorumların ben eksik kısmını ele alırım kotu yorunlar beni ilgilendirmez kotu yorumlar sadece sitenin seviyesi ile ilgilidir değilmi arkadaşım herkes eksikleri soylerse daha iyi bir çalışma olur diye dusunuyorum

Ümit'çim bak burada herkez aracını yoruma açmak için sergiliyor illaki yorumarı içimizden geçtiği gibi yapacaz ama yorum yaparken uslubü unutmamak lazım atamam sen aracı beğenmemiş olabilirsin ama karşı tarafı üzmeyecek ve kırmayacak şekilde beğenmediğini söyleyebilirsin çünkü o insanda bi emek harcamış sonuç olarak
yusuf arkadaşım sen beni anldığın için saol seninle tanışmak isterdim gop nersinde oturuyorsun zaten sitelerde araban ziyade yapılan çalışma ve emek goz onunde bulundurulması gereklidir.ayrıca sanada tşk edrim iyi forumlar ve makinada benim bundan sonraki istediğim kasa 10 numara olmuş

daha eklemediğim resimlerde var ses sistemi ile ilgili
tamamıyla kendim yaptım ses muhteşem valla
şimdi kapasitör almyı düşünüyorum çünki aküm çökecek yuklenmekten

dsc00058yo4.jpg

dsc00060nt8.jpg

dsc00059nz4.jpg

dsc00062fw6.jpg

dsc00063cz1.jpg

dsc00071kl4.jpg

dsc00073ew0.jpg

dsc00070zu4.jpg

arkadaşlar ufaktan görüntü olsun die yaptım her işçiligi dahil

Son düzenleme:
güzel araç.çok emek ve para harcadığın belli.yalnız boyatadan önce keşke kapıdaki takozları söktürseydin.kapı kollarını da boyatsan hoş dururdu bence.stoplara da bi el atsaymışsın :D

anfiiyi gizlesen hoş olurdu bide spoylerr düşün bencee kolay gelsin snaa

Geri