Headers Sonrası Ses ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vvasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
headers ve kat iptalini anlatırlardı inanmazdım. ciddi manada çekişi arttırıyor, yakıt ekonomisi sağlıyor. seside cabası :):)

Size bir tiyo veriyim. Headersı kesinilikle amyant ile sarın. Dikkat ederseniz headers kartere çok yakın geçer, ayrıca kaput içi sıcaklığı inanılmaz düşürürsünüz.

Vizeden gectim.simdi kat iptali 5metrede amyantlı bez buldunmu degmeyin keyfime ;)

yahu düşündümde bu amyant işi pek kafama yatmadı. kaput içi ısı düşer dedik ama bu kez de headers çok ısınmaz mı? motorun harareti yükselmez mi?

Çok kişi sarıyor kötü tarafı ise headers cabuk cürüyormus diye duydum .

arkadaşlar mrb konuyu takip ettim. opel astra 2001 model edition aracım var. devirli ekz vardı ama yakıtı etkilediğinden dolayı çıkardım. hava filtresi taktım oda aynı. bende araca sessiz binmeyi sevmiyorum. headers konusunu pek araştırmadım. yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım ve motora zararı varmı ?

arkadaşlar mrb konuyu takip ettim. opel astra 2001 model edition aracım var. devirli ekz vardı ama yakıtı etkilediğinden dolayı çıkardım. hava filtresi taktım oda aynı. bende araca sessiz binmeyi sevmiyorum. headers konusunu pek araştırmadım. yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım ve motora zararı varmı ?

zararı yoktur. performansa yönelik bir üründür. orjinalde mevcuttur. bknz. GT

yakıtı etkiliyor mu peki. benim aracım benzinli tüp hiç takılmamış bende taktırmadım

alt devirlerde biraz isteksizlik yaratabilir ama çokta hissedilir bir fark olmaz. yakıt olarak çok az da olsa ben düşme gözlemledim ama kayda değer değil.

peki sorunsuz bir headersda ne yapılması lazım işlem olarak. ben ıspartadaki eksozculara güvenmiyorum. motordan çektikleri için sesi yarın birgün sıkıntı yaşamakdan korkuyorum

Geri