Headers Sonrası Ses ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vvasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki sorunsuz bir headersda ne yapılması lazım işlem olarak. ben ıspartadaki eksozculara güvenmiyorum. motordan çektikleri için sesi yarın birgün sıkıntı yaşamakdan korkuyorum

headersi gözünüzde çok büyütmeyin. komple egsoz sistemini yenilemekten farklı bir şey değil. headers ta imalat hatası yok ise ve montaj esnasında parça bağlantı noktalarında kaçak olmaz ise sıkıntı yaşamazsınız.

ortalama fiyat nedir peki bu işlemin ? yaptıran arkadaşlar var aramızda

peki sorunsuz bir headersda ne yapılması lazım işlem olarak. ben ıspartadaki eksozculara güvenmiyorum. motordan çektikleri için sesi yarın birgün sıkıntı yaşamakdan korkuyorum

ekstra birşey yok işlem olarak. aracın üzerindeki manifold sökülecek yerine headers takılacak. ancak headers'ı alırken headers'tan sonra katalitik konvertöre kadar olan parçayıda almayı unutma. gerçi senin aracında katalizör muhtemelen headers'la bütünleşik halde. o zaman o parçaya gerek yok.

o konuda hiç bir bilgim yok. 2001 model astra edition

diğer bir konu içerden açma kapatma düğmeli oluyor sanırım headers. istediğim zaman sesi açıp istediğim zaman kapatma şansı oluyor mu?

diğer bir konu içerden açma kapatma düğmeli oluyor sanırım headers. istediğim zaman sesi açıp istediğim zaman kapatma şansı oluyor mu?

headers öyle ahım şahım bir ses vermez. vanalı değildir. senin bahsettiğin susturucudur. headers bildiğin egzos manifoldudur sadece gaz çıkışını rahatlatmak ve soğutmak için 4-2-1 şeklinde tasarlanmış ve gaz yolu uzatulmıştır.

ankara piyasasında sadece headersi işçilik dahil 350 liraya halledebilirsin.

Geri