18 Şub 2010 #101 muratezcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 806 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hekimoglu' Alıntı: Güzel bir donanım ve olmazsa olmazlardan vectra c karartmalı iç dikiz aynamızda geldi onuda paylaşayım... Montajdan sonraki resimler en yakın zamanda Genişletmek için tıkla ... Gerçekten faydalı bir ürün. hayırlı olsun.
Hekimoglu' Alıntı: Güzel bir donanım ve olmazsa olmazlardan vectra c karartmalı iç dikiz aynamızda geldi onuda paylaşayım... Montajdan sonraki resimler en yakın zamanda Genişletmek için tıkla ... Gerçekten faydalı bir ürün. hayırlı olsun.
22 Şub 2010 #102 turkerrr Kayıtlı Kullanıcı 52-Ordu Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,393 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et oflicorsa' Alıntı: hehe 127 cıkmıs ama bence o guclerde bi aracla denemeli mesela bu yeni honda civic 125 hp lerle Genişletmek için tıkla ... yeni civicler pek yürümüyo ortak geçer bu astra gibi geldi bana... benim araba hatırladığım kadarıyla 2 tır sokuyodu araya
oflicorsa' Alıntı: hehe 127 cıkmıs ama bence o guclerde bi aracla denemeli mesela bu yeni honda civic 125 hp lerle Genişletmek için tıkla ... yeni civicler pek yürümüyo ortak geçer bu astra gibi geldi bana... benim araba hatırladığım kadarıyla 2 tır sokuyodu araya