Bu akşam sakarya fırat var kaçırmazsın sanırım
tabikide ama reklamlarda değiştirebilirmiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşam sakarya fırat var kaçırmazsın sanırım
Nadir bey sivasın köftesinde başka birde kebabı var, Bu ayni zamanda tokatında meşhur kebabıdır . İki ilimizde bunu sahipleniyor. Bu kebabı tokata gittim orada yedim, Sivasın köftesi kadar iyi gitmiyor .Aşağıdaki resimlerdende görülecği gibi sebzeli . Gittiğimde bun un sobasını da aldım .Yapımı mangaldan daha kolay ve fazla kömür ve ateş ile uğraşması yok.
Nadir bey sivasın köftesinde başka birde kebabı var, Bu ayni zamanda tokatında meşhur kebabıdır . İki ilimizde bunu sahipleniyor. Bu kebabı tokata gittim orada yedim, Sivasın köftesi kadar iyi gitmiyor .Aşağıdaki resimlerdende görülecği gibi sebzeli . Gittiğimde bun un sobasını da aldım .Yapımı mangaldan daha kolay ve fazla kömür ve ateş ile uğraşması yok.
tabikide ama reklamlarda değiştirebilirmiyim
osman sınav abimiz saolsun nadir abi deli yürekde izlemişsindir sanırım bir zamanlar
Ramazan ayı iftar zamanı muhabbetlerine benzedi biraz.:sulanma:abi naptın ya daha mesai bitmedi sen yemek gösteriyon :sulanma::sulanma::sulanma: