Her Telden Her Dilden Biraz Da Kaynatalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vayyyyy 2 dene tütün saram dedim de otobis i kaçırmışık :D

yav nadir abi ayıptır yaptığın açlıktan kıvranıyoruz yemeyelim diye kendimizi tutuyoruz da oldumu şimdi o küfte...

ich möchte fünf küfte :D

bak her dilde muhabbet işte :D ehii

aa orası öyle abi, hersene 10-15 kişi ölüyor orda ama insanımız yine umursamıyor. sakarya nehrine balık için dalan adama karasuda denize girme diyebilirmisin abi :S
liman yüzünden dubleks yazlıklar 25 binliraya indir aklında olsun abi buarada

Vay be bak bunu söylemen güzel oldu. Zaten benim yüzme şansım pek yok :) sadece doğa ve güzellikler o kadar. O yüzden pek önemli değil liman olması benim için daha güzel. :) bir zamanlar sordum 1+1 yerlere adamlar 15-20 diyordu. Geçen sene ramazan ayından dolayı yazlık dahi bulamadım Sakarya git gel yaptım :)

vayyyyy 2 dene tütün saram dedim de otobis i kaçırmışık :D

yav nadir abi ayıptır yaptığın açlıktan kıvranıyoruz yemeyelim diye kendimizi tutuyoruz da oldumu şimdi o küfte...

ich möchte fünf küfte :D

bak her dilde muhabbet işte :D ehii

AKP gözünü sevem sigaraya dayadı zammı vatanda sarmaya devam :rakir:

tabi abi, kışın fiyatlar böyle bulunca yapıştırıcan hemen, yazın rahat ediceksin

tabi abi, kışın fiyatlar böyle bulunca yapıştırıcan hemen, yazın rahat ediceksin

Hep aklımda orası hiç çıkmıyor ki.... bana yeter de artar bile... ama bu liman işini sen iyi dedin bak dünya para istiyorlardı adamlar ama düşer

nadir abiii karavaaaan :)
yazları kuzeye kışları güneye :)
sabah doğuya akşam batıya :D

minibüz sırtında 4 mevsimi görürsün vallahi...bak dizele de tüp takıyorlar kafan rahat olsun :D

nadir abiii karavaaaan :)
yazları kuzeye kışları güneye :)
sabah doğuya akşam batıya :D

minibüz sırtında 4 mevsimi görürsün vallahi...bak dizele de tüp takıyorlar kafan rahat olsun :D

Caner sarmaları içtin mi? :D

Geri