Herkes Araciyla En Uzak Gittiği Yolu Söylesin

İzmir samsun 14 saat falan sürmüştü tek başıma gitmiştim 1000 km civarı.

bizim astra 15 günde karadenizden güneydoğuya inip iç anadoludan ist. e geri döndü banamısın demedi :D geldiğinde jant kapağı yoktu plakalık kırılmıştı kaput taş izleriyle doluydu :D :(

bizim astra 15 günde karadenizden güneydoğuya inip iç anadoludan ist. e geri döndü banamısın demedi :D geldiğinde jant kapağı yoktu plakalık kırılmıştı kaput taş izleriyle doluydu :D :(
uzun yolun o huyuna uyuz oluyorum :( sürekli araçlar taş fırlatıyor ve bir yerler çiziyor göçüyor vb. :(

bu arada, sanırım yaptığım en uzun yol 50 km civarı :D 19 mayıs tatilinde çankırıdan ankaraya gelirken.. :) yine o civarlarda da şehir içinde yapmıştım :)

bende nisan sonunda sinop- istanbul gidip geldim 1600 km . bendede sorun olmadı fakat araba 1lt yakın yag eksiltti. normlde şehir içinde hiç eksiltmiyor. kalitesine güvenerek aldığımız opellerin yag eksiltmesi sinirimi bozuyor.

geçen sene istanbul'dan samsun-ordu-giresun-trabzon uzun göle gittim.3.000 küsür km.yol yaptım.

1 ay önce, istanbul- Antalya- İstanbul yaptım. Toplam 1.500 km sanırım yol yaptım.

Geri