Herkese merhaba.. Vectra sport 2.5i v6

araç güzel olmuş emegine saglık sade vede hoş tampon altını nerden bulabiliriz bende bi bady kite sarim dedim

Teşekkür ederim sağolun, eliftuning irmsher getiriyo diye duydum. Ama fiber dökme derseniz maslak ta bi sürü yer vardır, tam olarak bilemiyorum..

Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
farları temizletirseniz daha iyi olur

s.a. hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler seninle olsun
ya arkadaşlar bu aracın manualini bulamıyorum alacam ama yardımcı olabilirseniz sevinirim hani tanıdığınız bildiğiniz varsa bilgilendirin lütf

s.a. hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler seninle olsun
ya arkadaşlar bu aracın manualini bulamıyorum alacam ama yardımcı olabilirseniz sevinirim hani tanıdığınız bildiğiniz varsa bilgilendirin lütf

Kardeş benim bildiğim aracın manuel i yok, yani Türkiye de yok diye biliyorum.. Bu araca sonradan manuel şanzuman takıldı..

güle güle binin .araba cok güzel duruyo.buna yayda gider:)
sizin arabada hangi marka kaç santim yay var bide bu 2.5 sportun panjur ve ön tampon çok hşuma gidiyor nerden bulabilirm. bilen var mı?

Kardeş benim bildiğim aracın manuel i yok, yani Türkiye de yok diye biliyorum.. Bu araca sonradan manuel şanzuman takıldı..
sağol kardeş sanırım alcaz otomatik durumu düzeltincede manuala çavirtecez sanırım böle gözüküyor
:) sen arabayı satmıyormusun bu arada :)

Geri