Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba

Kardes bir opel forumunda geliyorum... Bugune dek  7 adet Opel aracım oldu.

En son bir kac hafta once Yeni Astra J arac siparisi verdim. Astra J sahibi olup da bu foruma üye olmamak olmaz diye düsündüm. Umarım aracım geldiği zaman diğer forumdan arta kalan vakitlerde burada da aktif olmaya çalışacağım. Hepinize güzel günler dilerim...

Ynt: Herkese Merhaba

Hoşgeldiniz.....

Keyifli forumlar.....

Aracınız şimdiden hayırlı olsun...

welllcommee

welllcommee Aracınız şimdiden hayırlı olsun

Teşekkürler. Aracı alabirsem insallah hayırlı olacak da sanırım TR ye gelmesi haziran ayının ilk haftasını bulacak :(

Cosmo link' Alıntı:
Teşekkürler. Aracı alabirsem insallah hayırlı olacak da sanırım TR ye gelmesi haziran ayının ilk haftasını bulacak :(
Özel sipariş felan mı aracınız ? Süre bana biraz uzun gibi geldi

welllcommee

Keyifli vakitler...

Cosmo link' Alıntı:
hoşgeldiniz.hangi motor ve hangi paketler var aracınızda?

yaklaşık 2 hafta önce verdim siparişi..

sanırım şimdiye dek  TR ye gelecek olan en dolu araç olacak bir sürede o şekilde kalır diye düşünüyorumç Gelecek olan aracım

1.3 Hatchback CDTI Cosmo Start & Stop + Navi 600 + Sunroof + Isıtmalı / elektrikli deri koltuk olacak. zaten başkada çentik yoktu :)

Aslında ısıtmali direksiyon, opel eye ve flexy ride için epey uğrştık. ne yazık ki TR ye hiç bir şekilde bu donanımlar gönderilmiyor. (flexy ride dizel araçlarda zaten yok).  Araç ile birlikte sport donanımında olan düzleştirillmiş tabanlı spor direksiyon için de ayrıca sipariş verdim.

Cosmo link' Alıntı:
yaklaşık 2 hafta önce verdim siparişi..

sanırım şimdiye dek  TR ye gelecek olan en dolu araç olacak bir sürede o şekilde kalır diye düşünüyorumç Gelecek olan aracım

1.3 Hatchback CDTI Cosmo Start & Stop + Navi 600 + Sunroof + Isıtmalı / elektrikli deri koltuk olacak. zaten başkada çentik yoktu :)

Aslında ısıtmali direksiyon, opel eye ve flexy ride için epey uğrştık. ne yazık ki TR ye hiç bir şekilde bu donanımlar gönderilmiyor. (flexy ride dizel araçlarda zaten yok).  Araç ile birlikte sport donanımında olan düzleştirillmiş tabanlı spor direksiyon için de ayrıca sipariş verdim.
hayırlı olsun aracınız.ne kadara satın aldınız?

Geri