Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese Merhaba

Sercan06 link' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun :) şimdi kalan bu birkaç gün geçmek bilmez :)) allah sabır versin

siparişi 8 martta vermiştim. :)60 küsür gün geçti bile 4 gün daha beklerim :)

araç mükemmel olmuş, hayırlı olsun. daha fotoları görmeden nasıl olduğunu hayal edebiliyoruz ama kendisi gelince fotoları da beklemekteyiz.  8)

benim şu an tek merak ettiğim araç gerçek ecoflex olduğu için board computer de eco menusunun olup olmadığı.

Cosmo link' Alıntı:
benim şu an tek merak ettiğim araç gerçek ecoflex olduğu için board computer de eco menusunun olup olmadığı.

eco menüsü yanlış bilmiyorsam start&stop olan modellerde mevcut. bir tanıdığım 1.4t mokka aldı (start&stop mevcut onda) eco tuşu mevcut onun aracında.

grsl822 link' Alıntı:
eco menüsü yanlış bilmiyorsam start&stop olan modellerde mevcut. bir tanıdığım 1.4t mokka aldı (start&stop mevcut onda) eco tuşu mevcut onun aracında.

bahsettigim ECO tuşu değil; yol bilgisayarındaki menü

mnnwp.jpg

Cosmo link' Alıntı:
bahsettigim ECO tuşu değil; yol bilgisayarındaki menü

mnnwp.jpg

pardon yanlış okumuşum mesajı, bu yol bilgisayarını astralarda pek görmedim ama forumda bir arkadaşın aldığı astra hb makyajlı kasada vardı bu tip yol bilgisayarından. eğer yol bilgisayarı makyajlı kasalarda böyleyse eco menüsünün olacağını düşünüyorum.

makyajlı olmayan kasalarda benim çözemediğim bir durum daha vardı, bazı araçların arkasında ecoflex yazısı varken bazılarında yoktu, bunu aydında astra sedan tanıtımda görevliye sorduğumda, ecoflex yazanlarda strat&stop var demişti, bende makyajlı kasalardan önceki astralarda yani 2010,2011,2012 modellerde start&stop zaten yoktu ki nasıl start&stop olanlarda yazsın dedim bilmiyorum dedi. :)

bugün sabah 09:12 itibariyle aracım  torbalıdan yola çıktı. en kötü ihtimalle yarın gece Ankara'da olacak...

Cosmo link' Alıntı:
bugün sabah 09:12 itibariyle aracım  torbalıdan yola çıktı. en kötü ihtimalle yarın gece Ankara'da olacak...
hadi hayırlısı :)

Geri