Herkese Selamlar

Ynt: Herkese Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz.Güle güle kullanın aracınızı.

Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar.Bugün bayii tekrar aradım ve serviste kontrollerinin yapıldığı,kampanya olup olmadığının kontrol edildiği belirtildi.Yarında necvox un takılacağı ve güncelleme yapılacağı belirtildi.Aracı almadan önce 1-2 ay beklerim nolcak diyordum ama şuan 1 hafta bekleyemiyorum :):)

Bu arada umarım necvox da bir son dk golü inşallah yaşamam.Yanlış hatırlamıyorsam bazı arkadaşlara necvox kalmadığı için cyclone takıldığı,hatta melez :) bi navi de takıldığı olmuştu.Neyse hayırlısı diyelim bakalım nolcak :)

sahinakpul link' Alıntı:
Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar.Bugün bayii tekrar aradım ve serviste kontrollerinin yapıldığı,kampanya olup olmadığının kontrol edildiği belirtildi.Yarında necvox un takılacağı ve güncelleme yapılacağı belirtildi.Aracı almadan önce 1-2 ay beklerim nolcak diyordum ama şuan 1 hafta bekleyemiyorum :):)

Bu arada umarım necvox da bir son dk golü inşallah yaşamam.Yanlış hatırlamıyorsam bazı arkadaşlara necvox kalmadığı için cyclone takıldığı,hatta melez :) bi navi de takıldığı olmuştu.Neyse hayırlısı diyelim bakalım nolcak :)

cyclone ve necvox hemen hemen aynı cihazlar zaten, hatta cyclone daha tanınmış bir marka
xenon, park sensörü vs ile
ama yine de cyclone ve necvox da navimaster kadar problem çıkmamıştır
cyclone ve necvox kullanıcıları memnun cihazlardan takip ettiğim kadar..

Tekrardan merhabalar,

Aracımı dün itibarı ile teslim almış bulunuyorum.İlk izlenimlerim çok olumlu yönde.

Kısa bir anı : Galeriye yaklaşırken baktım kapıya çekmişler aracımı.Yaklaştığımda bir gariplik hissettim.Jantlar spor modelindeki gibi , araç kirli gibi .Arkadaşımda yadırgadı , bumu diye :).

İyice yaklaştığımda farkettimki benim araç değilmiş.kafamı sağa çevirdiğimde benim canavar arkada yatıyor.Nasıl rahatladım bilemezsiniz. 1rijj

Sürüş rahatlığı,konforu , motor sesi :) hızlanması gibi bir çok yönden beni fazlasıyla tatmin etti. Aracıma Necvox DVA-9833HD takılmış.( Üzerinde SD ve GPS kartı bulunan modeli ).Navi güncellemesi yapılmamış.

Harita tarihi 2009 gözüküyor.Servise götürmeden kendim güncelleme yapabilirmiyim ?

Boya koruma , motor koruma , karter koruma , nano koruma , Ön cam hariç diğer tüm camlara 2 numara film yaptırmıştım.

Ayrıntılı foto çekme durumum olmadı ama en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım.

Not: Vitesin üstündeki usb bölümü bende bulunuyor.Sanırsam başka bir arkadaşımızda bu bölüm yoktu

hayırlı olsun araçlarınız. arkadaşlar dün serviste orjinal usb girişinden aracın beynine virus bulaşma ihtimalinin oldugunu soylediler.

tekrardan hayırlı olsun
navi güncelleme ile ilgili bilgiyi ses görüntü sistemleri necvox altında paylaşmıştım ve
ben kendim güncellemiştim inceleyebilirsiniz

Hoşgediniz Şahin bey .
Hayırlı uğurlu olsun .Kazasız sürüşler dilerizz greatt

Geri