Herkese Selamlar

Ynt: Herkese Selamlar

Hakan Bey,

Dediğiniz güncellemeye baktım.Fakat benim kullandığım sizinkinden farklı necvoxun  olabilirmi (bendeki 9833 modeli ) Storade id bende mevcut değil.

Onun yerinde lisans bölümünde 14 haneli CK- ile başlayan lisans nosu ile SWID diye belirtilen oda 14-15 haneli no vardı.Onları denedim fakat sitedeki bilgi doldurma

yerinde cihaz bulunamadı gibisinden bir hata aldım.

Bu işi servisde yaptırmaya kalksam (Topkapı-Odak düşünüyorum yakınlık olarak ) herhangi bir ücret ( güncelleme-işcilik gibi) vermem gerekecekmi.Güncelleme işlemi ortalama ne kadar sürer?

Ayrıca direk servise götürmem yeterli olurmu yoksa randevu almak gereklimidir ?

welllcommee

sahinakpul link' Alıntı:
Hakan Bey,

Dediğiniz güncellemeye baktım.Fakat benim kullandığım sizinkinden farklı necvoxun  olabilirmi (bendeki 9833 modeli ) Storade id bende mevcut değil.
Onun yerinde lisans bölümünde 14 haneli CK- ile başlayan lisans nosu ile SWID diye belirtilen oda 14-15 haneli no vardı.Onları denedim fakat sitedeki bilgi doldurma
yerinde cihaz bulunamadı gibisinden bir hata aldım.
Bu işi servisde yaptırmaya kalksam (Topkapı-Odak düşünüyorum yakınlık olarak ) herhangi bir ücret ( güncelleme-işcilik gibi) vermem gerekecekmi.Güncelleme işlemi ortalama ne kadar sürer?
Ayrıca direk servise götürmem yeterli olurmu yoksa randevu almak gereklimidir ?

Herhangi bir ücret almazlar kesinlikle servise uğrayın derim
Aracınızı götürmeden telefon edip randevu alırsanız daha az beklemiş olursunuz
Eğer cihazın takıldığı genelde ses ve görüntü sistemi bayileri ile çalışıyor servisler sistemin adresini biliyorsanız direk oraya gidin
zira ben güncelleme ya da diğer işlemler için servise değil de sistemi takan usta olan bayi ye gitmiştim

Aracı odak servie götürdüğümde necvox cu arakadaşlar 13:30-14:00 gibi servisde olucaklardı fakat karşıda işleir varmış sanırsam.Bana bi telefon verildi ve esse groupdan teknik servisdeki Murat bey ile görüştüm.Kısaca tarif etti güncellemeyi yapabildim fakat henüz deneme şansım olmadı.umarım düzgün şekilde update yapabilmişimdir.

Geri