Herkese slmlar bu da benim yıldızım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orkos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese çok teşekkür ederim,uzun zamandır giremiyorum iş vs.
Kaptan tampon değilde öne bir karlık lazım elim değip de bi gidemedim karlıkçı halil e ondan sonra tamamdır..

sen yaptırcapın zaman söyle ben seni bu işin kralına götürürüm abi :) adi malzemelere para verip 2 gün sonra parçalanmasın.ben bariyerlere çarptım o kadar kaliteli ek ki tampon 10 metre ötedeydi ek arabanın önünde tek parça duruyordu

sen yaptırcapın zaman söyle ben seni bu işin kralına götürürüm abi :) adi malzemelere para verip 2 gün sonra parçalanmasın.ben bariyerlere çarptım o kadar kaliteli ek ki tampon 10 metre ötedeydi ek arabanın önünde tek parça duruyordu

Tezcan çok sağol şimdiden ilgin için e o zaman aklımdasın yaptıracam zaman burdan yazacam sana tekrar..

güzel araba fakat panjurun düşmüş sanırım ;P

Hamza çok teşekkür ederim,maşallah senin yy de güzel duruyo.kazasız belasız inş...
Bu arada sen de bi düşür öyle dene güzel duracak göreceksin :))

Hamza çok teşekkür ederim,maşallah senin yy de güzel duruyo.kazasız belasız inş...
Bu arada sen de bi düşür öyle dene güzel duracak göreceksin :))

eyvallah, önceki astramda ben çok şeyler yapmıştım artık modifiye yapmıyorum, ama güzel alet jantlarda yakışmış,

Arkadaşlar sık giremiyorum çok teşekkür ederim herkese de kazasız belasız olmayanlarada en kısa zamanda daha iyileri inş.
Tezcan en yakın zamanda sen de musait olursan bakalım şı ön panjura :)
Güncel tutalım :)

Geri