Herkeze merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadir53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadir53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aranıza gebzeden katılıyorum neredeyse okumadıgım konu kalmadı sıparısını verdıgım astra sport dızel+stil paket aracımı bu hafta ıcerısınde teslım alıcam ama okumus oldugum her model eşleştirmesinın sonucunda cosmo modelı ön plana cıkıyor sport modelını alarak yanlısmı yaptım dusuncesıyle kendı kendımı sucluyorum fıyat farkı olarak zaten arada pek bısey yok sportun jantları bana hıtab ettıgı ıcın secımım sporttan yana oldu cosmonun farkı saga sola donen farlarıyla koltuk dosemesı degılmı pek işe yarıyacagı bı ozellıkte sanmıyorum kendimce fazlalık olarak varmı baska ozellıklerı hala elımde ımkan varken cosmoyamı donmelıyım

Ynt: Herkeze merhaba

Oncelikle Hosgeldiniz,

Kesinlikle Cosmo'ya donun.. Simdiki sport sahibi arkadaslarin pismanliklarida hep bu yonde oldu.. Butun konulari okumussaniz Sport sahiplerinin pismanliklaini da biliyor olmaniz lazim :)

Sadece Afl ve hareket sensoru icin bile alinabilir.. Jant'a hic aldanmayin bence..

merhaba aramıza hosgeldiniz FİYAT olarak sport donanım + stil paket = cosmo zaten imkanınız varsa donanımı değiştirebilirseniz güzel olur  bravoo

welllcommee

Seçiminiz ne olursa olsun aramıza katılmanıza çok sevindik.Aracınızı kazasız belasız kullanın,Hayırlı olsun.En yakın zamanda fotolarınızı bekliyoruz..

welllcommee welllcommee

Hosgeldiniz. Keyifli forumlar diliyorum ve cosmo diyorum...  045thumbsup

tabiki COSMO

Hoşgeldiniz aramıza, sport da çok dolu bir araç ama imkanınız var ise kesinlikle cosmo alın
sonuçta bu aracın en dolu versiyonu cosmo fark olarak da

+afl
+alarm
+bluetooth
+deri kumaş koltuk
+elektronik katlanan aynalar
+park sensörü ön ve arka
+alarm

AEE25 link' Alıntı:
Oncelikle Hosgeldiniz,

Kesinlikle Cosmo'ya donun.. Simdiki sport sahibi arkadaslarin pismanliklarida hep bu yonde oldu.. Butun konulari okumussaniz Sport sahiplerinin pismanliklaini da biliyor olmaniz lazim :)

Sadece Afl ve hareket sensoru icin bile alinabilir.. Jant'a hic aldanmayin bence..
Emre benim pişmanlıgım hiç ama hiç yok sport almakla dikkat ediyorumda kanka hep cosmo su olanlar diyo al  :-\

ryanwilliams link' Alıntı:
Emre benim pişmanlıgım hiç ama hiç yok sport almakla dikkat ediyorumda kanka hep cosmo su olanlar diyo al  :-\
DİREN tabiki cosmo su olanlar diyecek aracı tanıyan kullanandır cunku..
bütçe meselesi kım ne derse desın imkan varsa tabiki en iyisi

Geri