Herkeze merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadir53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkeze merhaba

herkeze tesekkur ederım tavsıyelerınden dolayı ama iş işten gecmış artık elımızdekiyle yetinmesini bılıcez bugun plaka işlemlerini halletim son iki rakamını 53 alma çabası içerisindeydim buldum ayırttım ön plakayı kare almayı düşünüyorum uyarmı acaba hiç görmedim uygun degilmidir

aracınız hayırlı olsun hoşgeldiniz.

avci53 link' Alıntı:
herkeze tesekkur ederım tavsıyelerınden dolayı ama iş işten gecmış artık elımızdekiyle yetinmesini bılıcez bugun plaka işlemlerini halletim son iki rakamını 53 alma çabası içerisindeydim buldum ayırttım ön plakayı kare almayı düşünüyorum uyarmı acaba hiç görmedim uygun degilmidir

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, ön plaka için benim düşüncem karenin uygun olmadığı yönünde

çellocu link' Alıntı:
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, ön plaka için benim düşüncem karenin uygun olmadığı yönünde
bence de hoş durmaz. Normal alıp cift taraflı bant ile yapıştırmanızı tavsiye ederim

welllcommee
İyi forumlar

avci53 link' Alıntı:
Aranıza gebzeden katılıyorum neredeyse okumadıgım konu kalmadı sıparısını verdıgım astra sport dızel+stil paket aracımı bu hafta ıcerısınde teslım alıcam ama okumus oldugum her model eşleştirmesinın sonucunda cosmo modelı ön plana cıkıyor sport modelını alarak yanlısmı yaptım dusuncesıyle kendı kendımı sucluyorum fıyat farkı olarak zaten arada pek bısey yok sportun jantları bana hıtab ettıgı ıcın secımım sporttan yana oldu cosmonun farkı saga sola donen farlarıyla koltuk dosemesı degılmı pek işe yarıyacagı bı ozellıkte sanmıyorum kendimce fazlalık olarak varmı baska ozellıklerı hala elımde ımkan varken cosmoyamı donmelıyım

hoş geldiniz..
hangisini alırsanız alın pişman olmassınız.. Hakan bey, ekstra nelerin olduğunu zaten yazmış..
yazılanlardan ihtiyacınız var ise maddi durumdada bi sıkıntı yoksa hemen alın..
yok bana sport yetiyor derseniz, zaten almışsınız güle güle kullanın..

bu arada bende Gebze den katılıyorum.. Hangi mahalledensiniz ??

hoşbulduk sıcak karsılamanızdan dolayı herkeze teşekkür ederım gebze osmanyılmazdayım  cosmoyu kacırdık farları  047shakeetam bana goreymıs bılmıyodum ozellıklerını artık sonradan takıcaz

avci53 link' Alıntı:
hoşbulduk sıcak karsılamanızdan dolayı herkeze teşekkür ederım gebze osmanyılmazdayım  cosmoyu kacırdık farları  047shakeetam bana goreymıs bılmıyodum ozellıklerını artık sonradan takıcaz
cosmo farları sonradan takılmıyor özel sipariş vermeniz gerekiyor.. bende gaziler mahallesindenim aracınızı alınca görüşelim bi ara..

Geri