Ynt: Herkeze merhaba
Aldığınız aracı güle güle kullanın.
afl dediğiniz olayı bir kez deneyin ondan sonra başka arçların far sistemleri size yetmeyecektir.
cosmo alan arkadaşların çoğu afl nedeniyle tercih etti bu aracı.
sizin için far ve yarı deri koltuk önemli değilse ne mutlu size doğru donanımı seçmişssiniz.
ben cosmodan inip daha alt bir donanıma binince kenidimi huzursuz hissediyorum o yarı deri koltuk bile bana güzel geliyor, tam deri olsa yaz kış sıkıntı olurdu bence tam kararıda bu olmuş.
bol resim ve paylaşım bekliyoruz sizden. 045thumbsup
avci53 link' Alıntı:Aranıza gebzeden katılıyorum neredeyse okumadıgım konu kalmadı sıparısını verdıgım astra sport dızel+stil paket aracımı bu hafta ıcerısınde teslım alıcam ama okumus oldugum her model eşleştirmesinın sonucunda cosmo modelı ön plana cıkıyor sport modelını alarak yanlısmı yaptım dusuncesıyle kendı kendımı sucluyorum fıyat farkı olarak zaten arada pek bısey yok sportun jantları bana hıtab ettıgı ıcın secımım sporttan yana oldu cosmonun farkı saga sola donen farlarıyla koltuk dosemesı degılmı pek işe yarıyacagı bı ozellıkte sanmıyorum kendimce fazlalık olarak varmı baska ozellıklerı hala elımde ımkan varken cosmoyamı donmelıyım
Aldığınız aracı güle güle kullanın.
afl dediğiniz olayı bir kez deneyin ondan sonra başka arçların far sistemleri size yetmeyecektir.
cosmo alan arkadaşların çoğu afl nedeniyle tercih etti bu aracı.
sizin için far ve yarı deri koltuk önemli değilse ne mutlu size doğru donanımı seçmişssiniz.
ben cosmodan inip daha alt bir donanıma binince kenidimi huzursuz hissediyorum o yarı deri koltuk bile bana güzel geliyor, tam deri olsa yaz kış sıkıntı olurdu bence tam kararıda bu olmuş.
bol resim ve paylaşım bekliyoruz sizden. 045thumbsup