Metin kendi düşen ağlamaz git o arkadaşını bul yaptığın yerlerin resimlerini kuzu kuzu çek bakalım Ne iş becermişsin bizde görelim
Benim arabayı kobay olarak kullanıcaz ya. O resimleri çekeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin kendi düşen ağlamaz git o arkadaşını bul yaptığın yerlerin resimlerini kuzu kuzu çek bakalım Ne iş becermişsin bizde görelim
burdayim burdayim resjmleri tabikide koyarim ndn koymuyayimki leventyeki arkadasla bir bulusalim ayarlayalim hem arkadars kendi ylrumlarini ve resimlerini koyar bu arada bu is benim ilk isim degil bilginiz olsun sahibindende ilanim vardi derslerim yogublasinca kapattim komple arac kaplama disindaki herseyi yaptim kendi aracimdada var zaten
Merakla bekliyorum o anı
Bu arada neresine yapabilirim onu düşünmekle meşkulüm. Benim aracın bir kısım yerleri nikelaj
ic aksam olabilir orta konsol aynalar citalar on izgara kapi tutacaklari vites ve el freni akliniza gelebilecek hemen hemen hersey foto koydum mesela o bnim aracin ici durusu o sekilde olcak tabi istege gore renk.skalasi mevcut lacivert sari kirmizi siyah(bendei) gri m
Hani foto?