Herşey CALIBRA için...

ellerine saglik Hasan.. super olmus.. hakikaten modifiye bir hastalik.. bir kaniti daha :]] calibraya helal olsun, deger :]]

Elinize sağlık, güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsınız. Fotoğrafların devamını bekliyoruz.

ellerine sağlık.bizim izin dönemi gelsede bende arabaya girişsem diye bekliyorum.güzel çalışma olmuş.

Teşekkürler, Bekar adam için problem değil ama evliysen kadınlarda acayip kıskançlık yapıyor bu tip çalışmalar :D Özellikle izin döneminin tamamını kaplıyacak bi iş olursa arabada ayrı evde ayrı mücadele veriyoruz :D

ellerine saglik Hasan.. super olmus.. hakikaten modifiye bir hastalik.. bir kaniti daha :]] calibraya helal olsun, deger :]]

Eyvallah sağolasın.. Hastalık ileri safhaya doğru gidiyor bakalım. :) Planlarım tutarsa yaz sonlarına doğru araca yeni beygirler eklemeyi düşünüyorum :D

Elinize sağlık, güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsınız. Fotoğrafların devamını bekliyoruz.

Teşekkürler..

Şuan iş tempom aşırı yoğun. En kısa zamanda tamamlayabildiğim diğer işlerin fotoğraflarını eklicem..Beni takip edin :D

Eline sağlık,çok uğraşmışın ama karşılığını da almışsın.

Yavuz abicim, begendiysen bos degildir bilir :]] Cengiz abi nerde yav :]
atmo ilerleme bence Hasan, turbo dan asil :]] bir de ricam, 2 cekere donme, alem, 4 ceker ciddi yuruyen calibra gorsun, subarulari evolari bir de bu yuzden seviyorum..

Geri