herşey hazır sıra fikirlerinizde corsama tampon ve marşbiyel önerileri bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skyeye' Alıntı:
Valla ben Carzone'daki kırmızının arka tamponuna bayılıyoum.Hele bide siyah kısma carbon film kaplattığını düşün, muazzam olur (valla şimdi geldi aklıma :) ).Ama sen ortadan çıkış istediğine göre hem şık, hem sade, hem de daha düşük maliyetli olması açısından Steinmetz'in aşağıdaki modelini kopyalatabilirsin...

steinmetz_corsa_c__heckschuerze_2004.jpg

işte tam bu aradıgım şey bence çok şık ve sade arka kısmın çok düşmesi aracın dinamik yapısına zarar verir ama bu çok iyi teşekkürler skyeye:good:

Bu kırmızı corsaya uygulanan lumma'nın sırf ön tamponu için ne kadar fıyat aldın.? Bende dusunuyorum bunu orjinal tamponun ustunde oynamak acısından 1-2 yerden fıyat aldın ucuk geldi.Sonucta orjinal tamponun ustunde oynanıcak..

valla öntampon olarak kırmızı daha kolay dediler
ben gıri ön tampon ve mavi arka tampon bi de maşbiyeller için 900 fiyat aldım
sana en son o olur dediler ama herkese olur sanırım

ayrı ayrı bi 300 ytl gibi düşün ama net degil tabi

yaza kadar arabayı güzelleştiricem Allah izin verirse

luci' Alıntı:
bende kırmızının ön çok hoş olmuş
arkada senin arabayla rengi olançok hoş
ama burakopel in de dediği gibi eksoz biraz sorun olur

onunda ortasından çıkartırız olmazmı biraz degişiklik yaparız
ben illede ortadan iki çıkış istiyorum

kolay gelsin ;)

Ön tampon için söyle bir alternatif de var, rengi senin arabaya yakın ondan koydum
frontsideyy2.jpg

2004 öncesi tampon ama güzel yapıla bilir en alt kısmı gerçekten çok iyimiş
sagol

steinmetz_corsa_c__heckschuerze_2004.jpg

arka için bu iyi gibi ama bütün görüntü olacak çita iptali olacak diger sarı gibi hava çıkışını saglamak için bi kanal yapıla bilir fotoshop bilsem neler yaıpcamda bilmiyom işte
ön tmpondada kırmızı yapılır yanda skyeye nin ekledigi resimdeki gibi süzgeçmi derler neyse işte onda yapılır ve ortadaki yukarı dogru girinti güz geçer öne çıkık şekilde iyi olur gibi geliyor

ön tampon içinde bu model güzel
ntanpondh5.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri