herşey hazır sıra fikirlerinizde corsama tampon ve marşbiyel önerileri bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızının ön tamponu güzelmiş.

Eğer steinmetzin arka sadece etek ortadan çıkışlı olan modeli yaptıracak isen fiyatı neyse 1 tanede bana yaptıralım arkası cok boş duruyor aracımın.Komple tampon değil sadece etek.

ok hepsinin ayrı ayrı fiyatını alıp yazıcam buraya sen iste yeterki hallederiz ben tel veririm ordan halledersin ben sadece hata varmı ona bakarım
kalite kontulol yani :)

kesinlikle kırmızının ön tamponlar güzel duruyor lacivert olanında arka tamponları çaktınmı arabayaaa üfffffffff

aga78' Alıntı:
valla öntampon olarak kırmızı daha kolay dediler
ben gıri ön tampon ve mavi arka tampon bi de maşbiyeller için 900 fiyat aldım
sana en son o olur dediler ama herkese olur sanırım

ayrı ayrı bi 300 ytl gibi düşün ama net degil tabi

yaza kadar arabayı güzelleştiricem Allah izin verirse
İnş.. istediğin gibi olur.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

aga78' Alıntı:
ok hepsinin ayrı ayrı fiyatını alıp yazıcam buraya sen iste yeterki hallederiz ben tel veririm ordan halledersin ben sadece hata varmı ona bakarım
kalite kontulol yani :)
eyvallah bekliyoruz ozaman fiyatını..

bence de 1.model çok hoş durmuş..fazla abartı deil...

ntanpondh5.png

ön tampon kesin böyle bişiy olacak bu aklımda sabitlendi ok
şimdi buna uygun marşbiyel ve arka tampon skyeye nin ekledigi güzel ama biraz daha yani 5 cm gibi sarksın küçük yatsı hava akışı için kanal yapayım diyorum egzoz un sagına ve soluna yaw biri çizsin artık gına geldi

sen paint te nereye ne istedigini çiz basitce, belki photoshop ta yapan çıkar, bende yok, olsa yapardım senin için :)

steinmetz_corsa_c__heckschuerze_2004.jpg

ben de bunu begendım cok hos... havalar ısınsın bakalım bıras... gercı nasıl yapcaklar bılmıom resım goturunce yapıolarmı pek guvenemıorum aynısı gıbı olurmuki????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri