Hırsızlık önleme sistemi nasıl kapatılır ? Acil yardım

Astra-J806

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
Arkadaşlar aracım tamir görürken bir sebepten arac hırsızlık önleme moduna geçti. Bu nasıl düzeltilir bilen varsa lütfen yazsın.

Arkadaşlar aracım tamir görürken bir sebepten arac hırsızlık önleme moduna geçti. Bu nasıl düzeltilir bilen varsa lütfen yazsın.
Akü kutup başlarını söküp bir süre bekleyin hocam işe yarayacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Astra-J806
Maalesef iş e yaramadı dostum
Daha önce bir konuda akünün zayıf olması sebebiyle bu sorunu yaşayan bir arkadaş görmüştüm. Akünüz ne durumda hocam?

Ayrıca kumanda pillerini de kontrol etmelisiniz.

Kumanda pilleri yeni değişti. Akü nün durumu iyi diyebilirim ama yine de akılda kalacağına emegimde kalsın bakarız.

Daha önce bir konuda akünün zayıf olması sebebiyle bu sorunu yaşayan bir arkadaş görmüştüm. Akünüz ne durumda hocam?
O kişi ben olabilirim hocam aynı sorunu yaşamıştım gruba da yazmıştım sonuç 7 yıllık aküm bitmiş yenisini aldım sorun düzeldi

O kişi ben olabilirim hocam aynı sorunu yaşamıştım gruba da yazmıştım sonuç 7 yıllık aküm bitmiş yenisini aldım sorun düzeldi
Opel aracın 5 beyni de sorunlu yazılım atmamız gerek dedi. Yazılım olmazsa hepsinin değişimi için 75000₺ ücret çıkardı. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Geri