hırsızlık teşebbüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hırsızlık teşebbüsü

Tolga KARACA link' Alıntı:
"çocuğunu kartala kaptıran fatma girik gibi"  :D bu filmlerden bazıları benim hafızamda da yer etmiştir!

Aynen abi ya.O filmi çok küçük yaşta izlememe rağmen o sahne aklımdan çıkmaz.Hatta küçükken rüyama bile girmişti.

arkadaşım
camların açık kalma olayını bende ara sıra olsada yaşıyorum. 3 kere başıma geldi. Geçen servisdekilere söyledim öyle birşey olamaz getirin bakalım dediler.
Sebebini bilemiyorum. Alışmaya çalışıyorum :)

Ynt:

Yaz aylari icin guzel ozellik aslinda. :-D

Astra 3 gündür garajda, bu sabah baktım kapı kilidi açık, kardeşime sordum "eminim - akşam kilitliydi" dedi  ::)

Astra 3 gündür garajda, bu sabah baktım kapı kilidi açık, kardeşime sordum "eminim - akşam kilitliydi" dedi  ::)

hocam az önce kaza konusunu açtım. orada resimler mevcut. aynı şekilde kapılar kilitli fren yanıyor, hırsızlık teşebbüsü yazıyor. yarın bu konuyu detaylı bir şekilde servisle görüşcem.

malum soru:abi araç eğimli bir yede miydi?

hocam bu arada ben bu konuyu açtıktan sonra bugün el freni boşaldı ve hala hırsızlık teşebbüsü yazısı çıkıyor.

sallierim link' Alıntı:
malum soru:abi araç eğimli bir yede miydi?

Değildi, arabayı bıraktığımda kitlediğimi hatırlamıyorum ama kardeşim bu konuda titizdir illa ki kapı kolunu bir yoklar.

gogoank link' Alıntı:
hocam bu arada ben bu konuyu açtıktan sonra bugün el freni boşaldı ve hala hırsızlık teşebbüsü yazısı çıkıyor.

Az önce okudum - tekrar geçmiş olsun.

Her konuda olduğu gibi bundada empati yaptım ve cidden bu yüzden şuan canım sıkkın, senin yaşındayken başıma böyle birşey gelse senin kadar sakin kalamazdım.

Geri