hırsızlık teşebbüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hırsızlık teşebbüsü

Tolga KARACA link' Alıntı:
Az önce okudum - tekrar geçmiş olsun.

Her konuda olduğu gibi bundada empati yaptım ve cidden bu yüzden şuan canım sıkkın, senin yaşındayken başıma böyle birşey gelse senin kadar sakin kalamazdım.

yarın aracı aldığım yere gideceğim. gerekli evrakları resimleri ve raporları gösterdikten sonra nabızlarını yoklayıp bir yol çizeceğim. avukattan önce medyaya bildirip ciddi manada haber yaptıracağım. sonrasında direkt suç duyurusunda bulunacağım. bunun için opelin çekişmeli firmalarından destek bile alırım. yarın iş tamamıyla onlarda bitecek. allahın izniyle maddi olarak zaman olarak sıkıntım yok. uğraşırım.

gogoank link' Alıntı:
yarın aracı aldığım yere gideceğim. gerekli evrakları resimleri ve raporları gösterdikten sonra nabızlarını yoklayıp bir yol çizeceğim. avukattan önce medyaya bildirip ciddi manada haber yaptıracağım. sonrasında direkt suç duyurusunda bulunacağım. bunun için opelin çekişmeli firmalarından destek bile alırım. yarın iş tamamıyla onlarda bitecek. allahın izniyle maddi olarak zaman olarak sıkıntım yok. uğraşırım.

Asla ve asla kabul edilebilir bir durum değil, ters tavır takınmak bir yana yardımcı olurken dahi en ufak bir isteksiz hareketleri olmamalı, tabiri caizse seni yalayıp yutmaları lazım yoksa beterin beteri olsunlar, elinden gel herşey yap gerekirse biz de topluca yükleniriz gerekli yerlere!

Ynt: Ynt: Ynt: hırsızlık teşebbüsü

Asla ve asla kabul edilebilir bir durum değil, ters tavır takınmak bir yana yardımcı olurken dahi en ufak bir isteksiz hareketleri olmamalı, tabiri caizse seni yalayıp yutmaları lazım yoksa beterin beteri olsunlar, elinden gel herşey yap gerekirse biz de topluca yükleniriz gerekli yerlere!

Aynen, hersekilde destekleriz. Orda zarar gorebilecek insanlar hepimiz olabilirdik, hepimizin bir yakini olabilirdi.

Arkadaşım konuyla ilgili bir gelişme olursa yazarsın, benimde tereddütlerim var bu aracın elektronik aksamıyla ilgili.
Seyir anında bi numara yapmasından çekinir oldum.
Şu an burada yağmur yağıyor ve ben aracın camlarının kapalı olduğundan şüpheliyim.

iki gün önce kız arkadaşımı evine bırakırken tuhaf bir şey başıma geldi. genelde bırakırken tepede yokuş bir yere aracı park ediyorum ve onu aşağıya evine kadar indiriyorum. dar olduğundan sokağa pek girmem. neyse arabayı park ettim. sokaktan aşağı konuşa konuşa iniyoruz, bir anda benim arabanın alarmının çaldığını duydum. dedim biri çarptı heralde  çekiççç koşa koşa arabanın yanına çıktım, sağını solunu inceledim bir şey göremedim. camlara da dikkat etmedim gece olduğundan fark etmemiş olabilirim. şimdi sen anlatınca aklıma geldi bu olay.

Geri