hız sabitleyici bu kadar pahalı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brkçlk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkçlk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2012 astra h aracım var. Hız sabitleyici taktırmak istiyordum. Fakat 7-8 tane servisle görüştüm,350tl'nin altında fiyat veren olmadı.

İstanbulda tavsiye edebileceğiniz,güvenilir,daha uyguna yapabilecek bir yer varsa bilgi verir misiniz?

2012 astra h aracım var. Hız sabitleyici taktırmak istiyordum. Fakat 7-8 tane servisle görüştüm,350tl'nin altında fiyat veren olmadı.

İstanbulda tavsiye edebileceğiniz,güvenilir,daha uyguna yapabilecek bir yer varsa bilgi verir misiniz?

350 tl cok pahalı degil bence arkadasın golf 5 e taktırdık onada 320 ye taktırmıstık ama onun model eski oldugu için 10 yaş ve üzeri indiriminfden faydalandıgı için o fiyat.
aracınızda tesisat varsa sadece kol ve fren müşürü alıp programda tanıttırıp kullanabiliyosunuz bildigim kadarıyla forumda bununla ilgili konular vardı aratırsanız bulabilirsiniz

350 tl cok pahalı degil bence arkadasın golf 5 e taktırdık onada 320 ye taktırmıstık ama onun model eski oldugu için 10 yaş ve üzeri indiriminfden faydalandıgı için o fiyat.
aracınızda tesisat varsa sadece kol ve fren müşürü alıp programda tanıttırıp kullanabiliyosunuz bildigim kadarıyla forumda bununla ilgili konular vardı aratırsanız bulabilirsiniz

baktım da konular eskiydi.
kendim yapamam.
onun için servis tavsiyesi istemiştim.

190 tl sinyal kolunun orjinali;eğer araç manuelse birde debriyaj müşürü lazım ,o da 25 tl civarı; gerisi montaj ve program yükleme parası ve bence 350 tl çok fazla...

190 tl sinyal kolunun orjinali;eğer araç manuelse birde debriyaj müşürü lazım ,o da 25 tl civarı; gerisi montaj ve program yükleme parası ve bence 350 tl çok fazla...

bazı servisler ile telefon görüşmemde tesisat varsa şu kadar yoksa şu kadar diyorlardı. tesisatın olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

müşür'den de bahsettiler.bu sadece araç manuelse mi takılıyor?

Bende taktırıcam aracıma burdaki servis 250 ye yapacak. vectra c2 kasa aracım var lüleburgazdan oturuyorum

Arkadaşlar herkese merhaba. Bende 2003 1.7 DTI Corsa C var orjinalinde hız sabitleyicisi yok daha sonra taktırabilir miyiz acaba var mı bilgisi olan?

2007'de 2004 Astra G'ye yetkili serviste 150 TL'ye taktırmıştım. Tesisat hazırdı, sadece sinyal kolu değişti ve yazılım atıldı.

Aradan geçen 6 yıla ve aracın bir üst kasa olmasına dayanarak fiyat biraz fazla olmakla birlikte yaptırılmaz diye düşünmüyorum.

Geri