Hız sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetfd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetfd

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum
aracım 1.3 astra 2008 spor paket hız sabitleyici takdırmak istiyorum bildiğiniz takan yer varmı birde içinizde kullananlar memnun mudur bu aletten. Bilgilenirinizi paylaşırsanız çok sevinirim....

Cruise Controll harika birsey

taktir derim, hem rahatlik hemde yakittan tasaruf edersin uzun yolda

Yetkili Opel servisleri 160 -170 TL gibi bir rakama (işçilik ve parça dahil) takıyorlar, özel servislerde macera yaşamaya gerek yok.

Ha bu arada, tanışma bölümüne de bekleriz.

Son düzenleme:
Yetkili Opel servisleri 160 -170 TL gibi bir rakama (işçilik ve parça dahil) takıyorlar, özel servislerde macera yaşamaya gerek yok.

Ha bu arada, tanışma bölümüne de bekleriz.

Tabiki büyük bir zevkle gelirim,
Hız sabitleyici takan servislerin sende bilgileri varsa alabilirmiyim?

bütün yetkili servisler bu işlemi yapar.birkaç yerden sorup fiyat alın derim.

Tabiki büyük bir zevkle gelirim,
Hız sabitleyici takan servislerin sende bilgileri varsa alabilirmiyim?

Oktay Abi'nin dediği gibi, tüm yetkili servisler bu işi rahatlıkla yapabilir. Ben Ankara'da olduğum için İstanbul'da nereye gidebileceğin konusunda yardımcı olamam, İstanbullu arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır.

ben taktırdım.sadece sinyal kolu gerekli.ben bostancı sanayide taktırdım.şuan sorunsuz kullanıyorum...

Ben taktırdım...beylikdüzü Avrupa opel yetkili serviste...130 tl tutmuştu..Uzunyolda süper rahatlık...

corsa tam otomatik kullanıyorum bazen, tam otomatikte cruise control ile uyumu mükemmel birşey araç bazen hızını sabit tutmak için vites düşürüp yükseltiyor.olmayan araçlara takılması en güzel ve ucuz modifiye bence birde gaz pedalı elekronik olan (telsiz )opele rahat takılıyor.

Geri