Hıza duyarlı direksiyon

vehicle_dynamics

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam Arkadaşlar,
Aracım henüz 1000 km nin altında olduğu için henüz yüksek hızlara çıkamadım.
Araç özellikleri arasında yer alan hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyonun fonksiyonunu hissedenler var mı?
Ben sadece park manevralarında hiç zorlanmadığı farkettim.

Bu özelliğe göre araç hızlandıkça destek azalıyor ve direksiyon sertleşiyor diyorlar.

Ynt: Hıza duyarlı direksiyon

aynen öyle... bahsettiğiniz sistem mevcut ve çok hayati bir öneme sahip.. bu özellik insignialarda yok ve 2 gün önce insignia ile bu yüzden kaza tehlikesi geçirdim araç suya girince direkyin tam yarım tur döndü kendi kendine

Gökhan_55 link' Alıntı:
aynen öyle... bahsettiğiniz sistem mevcut ve çok hayati bir öneme sahip.. bu özellik insignialarda yok ve 2 gün önce insignia ile bu yüzden kaza tehlikesi geçirdim araç suya girince direkyin tam yarım tur döndü kendi kendine

İnsigniada olmaması çok şaşırtıcı şimdi baktım da Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon edition da yok cosmoda opsiyonel. Peki insigniadaki direksiyon türü nedir?

insigniların cosmolarında da yok sadece flexride paketi alırsanız var...

Ben çok fazlasıyla hissediyorum bunu uzun yolda çok daha sert ve bozuk yollarda
direksiyon çok oynamıyor sert olduğu için
dediğiniz gibi park ederken neredeyse tek parmağımı kullanacağım o kadar rahat bir direksiyon

insignia da ben dahil çok kişi opel e şikayet yolladık sanırım astrada bunu göz önüne aldılar... hatta şimdi yine bi şikayet daha yolladım bu konu ile ilgili...

İnsignia'nın direksiyonu park ederken astra'dan daha ağır ama yüksek hızlara çıkınca da güvensiz hissettirmedi bana.

Gökhan_55 link' Alıntı:
insignia da ben dahil çok kişi opel e şikayet yolladık sanırım astrada bunu göz önüne aldılar... hatta şimdi yine bi şikayet daha yolladım bu konu ile ilgili...
Abi Opel diyormuş " gel Gökhan bey sana ozel,aracına hıza duyarlı diresiyon takıcaz " okkk

salihcaglayan link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=637.msg9175#msg9175 date=1298563670]
Abi Opel diyormuş " gel Gökhan bey sana ozel,aracına hıza duyarlı diresiyon takıcaz " okkk
[/quote]

valla çok memnun olurum ne yalan söyleyim:=)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=salihcaglayan link=topic=637.msg9186#msg9186 date=1298564546]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=637.msg9175#msg9175 date=1298563670]
[/quote]

valla çok memnun olurum ne yalan söyleyim:=)
[/quote]

ne de olsa müşteri memnuniyeti :D

Geri