HKS Blow Off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferh4t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle hayırlı olsun, moralini bozmak istemem ama dizellerde gaz kelebeğinin olmadığının da farkındasındır sanırım. Daha doğrusu benzinlideki gibi gaz telinin. Bahsetmiş olduğun faydalar benzinli turbo araçlar için geçerli.

Dizelde kazancın sadece ses olacaktır artı eğer benzinli turbolara uyguladıkları mantıkla bow takılmışsa kısa sürede basınç ayarları nedeniye turbo na büyük zararlar verebilirsin. dizele bov uygulamak için basınç ve vakum ayarları vs vs de içeren karmaşık bir yapı var. O şekilde takılmışsa sorun olmaz ama perf kazancın da olmaz.

800tl fiyat olarak aslında çok değil, sanırım HKS ssqv lerin tek başına fiyatları 450-500 TL civarı. Geri kalan 300 lük fark ise bov u dizele uygulamak için gerekli parçlar işçilik ve montaja gitmiştir.

Can bey öncelikle verdiyiniz bilgiler için teşekkürederim. Blow u Servis Paşaoğlu'unda taktırdım Turba basınç Bar ayarlrı yapıldı. Fiyata gelirsek Ben liste fiyatını yazdım. benim aldım fiyat 275TL montaj dahil. Saygılar..

Son düzenleme:
Fiyat aşırı aşırı pahalı hemde bu model için...

En son modeli yani HKS ssqv bile şu an montaj dahil en pahalı 500 e geliyor...

Ayrıca dizellerde hiç bir görevi yok yani sadece ses amaçlı takılıyor...

Gereklilik kullanıcıya göre değişir... Açıkçası ben taktırmayı düşünürüm ama bu fiyata değil...

Hayırlı olsun...

arkadasım cok guzel olmus gule gule kullan

Bahsettiğiniz şey dizellerde geçerli değil malesef...

blow off yağ atmaya başladımı onu merak ediyorum :)
fiesta 1.4 dizel araca ssqv taktık montaj dahıl 600 ü buldu ve oda bi miktar yağ atıyo şu an :)

Güle güle kullan sesi gayet iyi. Ama sadece ses için 800 lira biraz fazla geldi bana

BOV nasıl yağ atıyor ki?

Evat yağ atmaya Başladı. Ama terleme yapıyo diyolar. Blow un hava çıkışının baktığı şasede yağ tarzında bişey var.

Ama turbodan nasıl yağ gelir bunda konuya hakim arkdaşlarımza sormak lazım..

bow olmasada dump valve ters basıncı atıyor zaten o görevi görev parca aracta mevcut.

sadece ses ama param olsun tkarım o sesin verdigi zevk tatışılmaz nede olsa eski nfs cilerdeniz:)

Geri