HKS Blow Off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferh4t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilemiyorum . Ama arkadaşımınkide atıyor dizelde blow off bana göre pek iyi bişey değil kayserideki ustalara sorduk bi kaçı motoru kucana alırsın gibi şeyler söyledi bi kaçıda o ney dedi :)

en iyi mehmet gazihan abimiz biliyor montajda bize çok yardımı dokunmuştu ..

Blowdan hızla çıkan hava yağlı bir havadır ve yağ zamanla blow un iç çeperine yoğuşur..hava ile bilrlikte yağ da dışarı çıkar..

Blowun motaj yeri bu konu ile ilgili çok fazla önem arzeder..borunun 90 derece döndüğü bir köşenin iç tarafından çıkış alırsanız bir damla yağ atmaz..yağ köşeyi geniş geniş döner ve blowdan sadece hava çıkar..

yeni model HKS valf için ideal bir anahtar teslim montaj fiyatı..

JSV takılsa idi 550 olurdu..

gule gule kullanda bu model için 800 tl cok para ben aynı paraya yeni tip ssqw taktırdım 2 yıl garantili mehmet ustaya ve senden cıkan ses cok az benım bow la karsılastırırsak hayırlı olsun gule gule kullann ama taktırmısken yeni tip taktırsaydın derim

Oğuz Bey ucuza geldiği için ben bunu taktrdım yoksa yeni tip taktrcaktım. Geçen metinde de belirtmiştim 800 TL liste fiyatı ben 275 TL ye taktrdım... Yoksa sizinde dediğnz gibi Yeni tip düşünyordum ben...
Ayrıca ses den çok memnundum taki kaza yapna kadar nazar değdi heralde. Blow u sadece 2 gün kulanabildim. Araç serviste yatıyor.

Çok geçmiş olsun..

Umarım bir an önce arabana kavuşursun..

JSV marka ssqv ler 170-180tl arası bildiğim kadarıyla hadi 200 desek geri kalan 300 milyon montaj ve işçilik mi?

Anahtar teslim montaj fiyatım 350 TL

gecmiş olsun allah beterinden korusun

Teşekkürederim.

Allah kimsenin başına vermesin.

Geri