Hollanda' dan Vectra C (2004)

hayırlı olsun çok güzel keşke daha detaylı resimler olsa

ya haklisiniz aslinda daha cok resim koymam gerekir, ama bende resim cekme ve cekilme fobisi var. ilk defa duydunuz cogunuz tahminim :D
ama gercekten resim cekilirken cok agresif olurum, imkan bulursam darp ederim resim cekeni.
resim cekerkende boyle rahat hissetmiyorum kendimi, ama arkadasa cektiririm sonra o bana verir eklerim bende siteye.

Maşşallah kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...plaka çalma olayını ve başına gelen maceraları hayretle okudum

istek uzerine birkac yeni fotograf daha eklenmistir.

oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim,
bir arkadasimiz sormus plaka neden calinir diye, burda benzin istasyonlarinda pompaci yok, kendin dolduruyosun kasaya gidip oduyosun. herhalde biri doldurup kacmak icin benim plakayi takicak arabaya. zaten ben sikayet dilekcesini verdim polise sorun olmaz. o arkadasta kameraya kendi plakasiyla yakalanmiycagi icin o da karli cikacak iste.

:kop: :kop:
hayret doğrusu. Kim bilir bu sistem bir de Türkiye de uygulansa ne gibi pştklar çıkacak ortaya..!

ya haklisiniz aslinda daha cok resim koymam gerekir, ama bende resim cekme ve cekilme fobisi var. ilk defa duydunuz cogunuz tahminim :D
ama gercekten resim cekilirken cok agresif olurum, imkan bulursam darp ederim resim cekeni.
resim cekerkende boyle rahat hissetmiyorum kendimi, ama arkadasa cektiririm sonra o bana verir eklerim bende siteye.

ahahah o olay bendede war resım cekılmeye we cekmekden hıc hoslanmam :D zorla cekenlerı zorla sıldırıım ahah :kop:

kazasız belasız kullanman dileğiyle,,,jantlar gerçekten şık olmuş,,,,bende 18 takmayı düşünüyorum baharda kısmetse,,,gerçi balans sorunu yaşadığı belirtmişsin başka bi konuda o yüzden çok deniyebildiğini sanmıyorum ama performansına etkisi çok oldumu diye klasik bi soru sorim yinede :)

kazasız belasız kullanman dileğiyle,,,jantlar gerçekten şık olmuş,,,,bende 18 takmayı düşünüyorum baharda kısmetse,,,gerçi balans sorunu yaşadığı belirtmişsin başka bi konuda o yüzden çok deniyebildiğini sanmıyorum ama performansına etkisi çok oldumu diye klasik bi soru sorim yinede :)

gorkem bey, zaten araba 1.8 122 beygir. hava filtresi ile falan 125 oldumu bilmiyorum olcturmedim ama illaki performans kaybi oluyor. arabaniz kac motor bilmiyorum 1.6 ise bence 17 bile taktirmayin. biraz yuksek devirli surmek lazim o zaman topluyo araba kendini. yakista artti ortalama 10.3 ten 10.7 ye cikti.

anlik yakis eskiden 120 de 6.2 idi
simdi 6.7- 6,9 arasi oynuyor.

bu arada CARSAMBA GUNU SAAT AKSAM 5-6 CIVARI ANGEL EYE RESIMLERI GELIYO;)

semih teşekkürler,,,evet 1.6 aracım.....mümkün olduğunca hafif bi jant seçmeye özen göstercem zaten çok etkilenmemek için,,,KONİG marka düşünüyorum şimdilk jantları,,ama illaki etkilencez tabiki,,bende raid hp nin max-flow hava filitersi kitini kullanıyorum,jantları takınca sürüşte beni rahatsız edicek kadar etkilerse chip tuning te yapabilirim aslında,bide şöle bişey var zaten ben kışın orjinal jantlarımla kar lastiklerimi kullancam yani bu 18 jantlarımı sadece 6-7 ay yaz aylarında kullanıcam,,tecrübelerini paylaştığın için tekrar teşekkürler.....angel eye leride bekliyorum sabırsızlıkla :)

allah kaza bela vermesın guzel arabaa

semih teşekkürler,,,evet 1.6 aracım.....mümkün olduğunca hafif bi jant seçmeye özen göstercem zaten çok etkilenmemek için,,,KONİG marka düşünüyorum şimdilk jantları,,ama illaki etkilencez tabiki,,bende raid hp nin max-flow hava filitersi kitini kullanıyorum,jantları takınca sürüşte beni rahatsız edicek kadar etkilerse chip tuning te yapabilirim aslında,bide şöle bişey var zaten ben kışın orjinal jantlarımla kar lastiklerimi kullancam yani bu 18 jantlarımı sadece 6-7 ay yaz aylarında kullanıcam,,tecrübelerini paylaştığın için tekrar teşekkürler.....angel eye leride bekliyorum sabırsızlıkla :)

mumkunse hava filtrenin resmini gosterebilir misin ? nette bulamadimda. hava filtresi guzel ses yapiyor ama nette cogu kisi, motorun icindeki sicak havayi cektigi icin performans kaybina neden oluyor diyor. cok killandim. yoksa sen sicak hava cekmesine karsi gerekli onlemleri aldin mi ?

@Hakan: sagol kardesim guzel dileklerin icin

Geri