semih araban güzel güle güle kullan böyle mod. ve aksesuarlı arabaları görünce hoşuma gidiyor.allah kaza bela vermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih araban güzel güle güle kullan böyle mod. ve aksesuarlı arabaları görünce hoşuma gidiyor.allah kaza bela vermesin.
evet bende uzun süre araştırdım,,zaten evde hali hazırda bide k&n marka koton filitrem var başta bunu denedim. aradaki farkı görebilmek için,,özelliklede yazın sıcakta aradki fark bariz oluyo...bunlarda kullandığım max-flow kitin resimleri,bunun içinde koton bazlı filitrelere göre daha iyi hava akışı sağlayan sünger bazlı filitre kullanılıyo,,,üstündeki yapıştırmalar ölesine markalar taktırdığım yerdeki çıraklar ben varsa yapıştırmasınıda yapıştırın diyince bunları yapıştırmışlardı..halbuki ben max-flow yapıştırmasından bahsetmiştim neyse sonuç olarak ben çok memnunum 20000km dir sorunsuz kullanıyorum.......mumkunse hava filtrenin resmini gosterebilir misin ? nette bulamadimda. hava filtresi guzel ses yapiyor ama nette cogu kisi, motorun icindeki sicak havayi cektigi icin performans kaybina neden oluyor diyor. cok killandim. yoksa sen sicak hava cekmesine karsi gerekli onlemleri aldin mi ?
semih öncelikle araban güzelmiş.güle güle kullan.
ama angel eyeslerin bi kaç tane daha biraz daha ayrıntılı resimlerini koyarmısın.pek bişi göremedim sanki...