Honda Accord 2.4 "Hayata Döndürme Operasyonu" Boya Düzeltme/ Far/ Motor / İç Tem

IMG_7968.jpg

IMG_7969.jpg

IMG_7970.jpg

IMG_7971.jpg

IMG_7973.jpg

IMG_7974.jpg

IMG_7975.jpg

IMG_7976.jpg

IMG_7978.jpg

IMG_7979.jpg

IMG_7980.jpg

IMG_7981.jpg

IMG_7982.jpg

IMG_7983.jpg

IMG_7985.jpg

DBY Detailing Sundu..

gerçekten elinize sağlık. ciddi bir emek ve güzel bir iş çıkmış.

yalnız umarım forum yetkililerinden bir izin istemişsinizdir çünkü biraz reklama giriyor açıkcası. sonuçta forum için sponsorlar mevcut vs. vs.

ama sonuç olarak tekrar söylüyorum elinize sağlık.

Kaç lira tuttu peki bu işlemler?
edit: Final fotoğrafları yeni farkettim, muazzam bir iş çıktığı görünüyor. Derin çizikler bile yok olmuş.

Teşekkürler yorumunuz için. Açıkcası fiyat söylemeyi pek sevmiyorum. Sonuçta uygulamalar araca özel yapılıyor ve burada önemli olan fiyattan ziyade bu işi amatör ruhla nasıl yapılabileceğini göstermek :) Ama şunu söyleyebilirim ki aracın geri kazandığı katma değerin yanında uygulama ücreti oldukça makul diyebilirim :)

gerçekten elinize sağlık. ciddi bir emek ve güzel bir iş çıkmış.

yalnız umarım forum yetkililerinden bir izin istemişsinizdir çünkü biraz reklama giriyor açıkcası. sonuçta forum için sponsorlar mevcut vs. vs.

ama sonuç olarak tekrar söylüyorum elinize sağlık.

Kadir Bey teşekkür ederim. Aslında konuları reklam amaçlı veya ticari bir amaçla açmıyorum. Sadece bu tarz uygulamaların ülkemizde de yapılabildiğini göstermek için açıyorum. Yönetimden kimden izin almam gerektiğini bilmiyorum açıkcası. Sizce kime sorayım?

emre beyle, savaş abiyle irtibata geçebilirsiniz.

malum bu zamana kadar birçok yenilemeler vs. gördüm, gördük ama açıkcası sizinki gerçeten başarılı. umarım bu titizliğinizi her daim olur.

bu arabayı bu hale nasıl getirmişler ben onu anlamadım, haşat etmiş eski sahibi resmen...

muhtesem olmus elinize saglık

Teşekkür ederim..

emre beyle, savaş abiyle irtibata geçebilirsiniz.

malum bu zamana kadar birçok yenilemeler vs. gördüm, gördük ama açıkcası
sizinki gerçeten başarılı. umarım bu titizliğinizi her daim olur.

Teşekkür ederim Kadir Bey. Ben aslen öğrenciyim ve bu işi boş zamanlarımda hobi olarak sürdürüyorum. İlerde bu işi meslek haline getirip getirmeyeceğim konusunda henüz karar veremedim :) Ama şundan eminim ki işi severek ve keyif alarak yapınca her ne iş olursa olsun sonuç başarılı oluyor..
Yöneticilerle de ilk fırsatta iletişime geçerim. Bu arada Emre bey benim konularımı görüp yorum yapmıştı. Eğer sorun olacak bir durum olsa uyarırdı diye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilirim tabi..

bu arabayı bu hale nasıl getirmişler ben onu anlamadım, haşat etmiş eski sahibi resmen...

Valla herkes arabasını severek kullanmıyor ki. Bazıları resmen eşşek niyetine kullanıyorlar. Ama yeni sahibi oldukça özenli ve titiz birisi. O bakımdan içim rahat :)

Teşekkür ederim Kadir Bey. Ben aslen öğrenciyim ve bu işi boş zamanlarımda hobi olarak sürdürüyorum. İlerde bu işi meslek haline getirip getirmeyeceğim konusunda henüz karar veremedim :) Ama şundan eminim ki işi severek ve keyif alarak yapınca her ne iş olursa olsun sonuç başarılı oluyor..
Yöneticilerle de ilk fırsatta iletişime geçerim. Bu arada Emre bey benim konularımı görüp yorum yapmıştı. Eğer sorun olacak bir durum olsa uyarırdı diye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilirim tabi..

bende ankara da yaşayan birisiydim. araç kaplama vs. işleri ile uzun yıllar uğraştım ama şuan ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. sanırım yenimahalle tarafında uğraşıyorsun. güzel keyifli bir iş. sende keyif alıyorsan (ki bir şeyleri düzeltmek, yapmak, ortaya koymak ve bunun beğeni toplaması mükemmel birşey) devamının da gelmesi gerekir diye düşünüyorum.

detailing forumunda gormustum bunu ve dıger hayata dondurme ıslemlerınızı, super bir iş cıkarmıssınız ucretı nedır bılmıyorum ama bence kesınlıkle deger o ufak tefek cızıkler ve hare yuzunden arabaya boya gerek dıyen o kadar cok kasap boyacı var ki , gercekten yaptıgınız ıslere hayranım acıkcası... Sabrınızın ve kazancınızın bol olması dilegimle ;)

Geri