- Konuyu Başlatan
bende ankara da yaşayan birisiydim. araç kaplama vs. işleri ile uzun yıllar uğraştım ama şuan ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. sanırım yenimahalle tarafında uğraşıyorsun. güzel keyifli bir iş. sende keyif alıyorsan (ki bir şeyleri düzeltmek, yapmak, ortaya koymak ve bunun beğeni toplaması mükemmel birşey) devamının da gelmesi gerekir diye düşünüyorum.
Şu an mühendislik eğitimi alıyorum, bunun yanında da ikinci üniversite olarak AÖF İşletme bölümünde okuyorum Bakalım okul bittikten sonra şartlar neyi gösterir bilemiyorum. Bende bu alanda çalışmayı gerçekten çok isterim açıkcası. Evet Yenimahalle civarındayım. Yetkili ve Özel servislerle anlaşmam var. Bazen oralarda bazen evimin garajında bazen de arkadaşların dükkanlarında yapıyorum uygulamalarımı..
detailing forumunda gormustum bunu ve dıger hayata dondurme ıslemlerınızı, super bir iş cıkarmıssınız ucretı nedır bılmıyorum ama bence kesınlıkle deger o ufak tefek cızıkler ve hare yuzunden arabaya boya gerek dıyen o kadar cok kasap boyacı var ki , gercekten yaptıgınız ıslere hayranım acıkcası... Sabrınızın ve kazancınızın bol olması dilegimle
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Açıkcası bende her çiziği ve taş izini görüpte hemen boyanması gerekir diyen ustalara karşıyım. Tamam çok zahmetli ve uzun bir iş belki yapılan ama bir çizik içinde koca panelin boyanması bence çok gereksiz. Zaten böyle düşünen araç sahipleri de bir şekilde araçlarını boyatmadan düzelttirmeye çalışıyorlar.