Honda Accord 2.4 "Hayata Döndürme Operasyonu" Boya Düzeltme/ Far/ Motor / İç Tem

bende ankara da yaşayan birisiydim. araç kaplama vs. işleri ile uzun yıllar uğraştım ama şuan ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. sanırım yenimahalle tarafında uğraşıyorsun. güzel keyifli bir iş. sende keyif alıyorsan (ki bir şeyleri düzeltmek, yapmak, ortaya koymak ve bunun beğeni toplaması mükemmel birşey) devamının da gelmesi gerekir diye düşünüyorum.

Şu an mühendislik eğitimi alıyorum, bunun yanında da ikinci üniversite olarak AÖF İşletme bölümünde okuyorum :) Bakalım okul bittikten sonra şartlar neyi gösterir bilemiyorum. Bende bu alanda çalışmayı gerçekten çok isterim açıkcası. Evet Yenimahalle civarındayım. Yetkili ve Özel servislerle anlaşmam var. Bazen oralarda bazen evimin garajında bazen de arkadaşların dükkanlarında yapıyorum uygulamalarımı..

detailing forumunda gormustum bunu ve dıger hayata dondurme ıslemlerınızı, super bir iş cıkarmıssınız ucretı nedır bılmıyorum ama bence kesınlıkle deger o ufak tefek cızıkler ve hare yuzunden arabaya boya gerek dıyen o kadar cok kasap boyacı var ki , gercekten yaptıgınız ıslere hayranım acıkcası... Sabrınızın ve kazancınızın bol olması dilegimle ;)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Açıkcası bende her çiziği ve taş izini görüpte hemen boyanması gerekir diyen ustalara karşıyım. Tamam çok zahmetli ve uzun bir iş belki yapılan ama bir çizik içinde koca panelin boyanması bence çok gereksiz. Zaten böyle düşünen araç sahipleri de bir şekilde araçlarını boyatmadan düzelttirmeye çalışıyorlar. :)

Teşekkürler yorumunuz için. Açıkcası fiyat söylemeyi pek sevmiyorum. Sonuçta uygulamalar araca özel yapılıyor ve burada önemli olan fiyattan ziyade bu işi amatör ruhla nasıl yapılabileceğini göstermek :) Ama şunu söyleyebilirim ki aracın geri kazandığı katma değerin yanında uygulama ücreti oldukça makul diyebilirim :)

Öyleyse Olcay ve ben bi kaç günlüğüne seni kaçırıyoruz, bize de öğretiyosun işin inceliğini ve fidye ödenince seni ankaraya geri götürüyoruz :maden: :rakir:
Şaka bir yana işi kapana kadar çırağın olmak isterdim,hem üniversite hocası olma yolunda olduğumdan hem de Afyon'a kalıcı yerleşme düşüncemden ötürü sana rakip de olmam :p:p teach me MASTERR !
Olay sen de yaz bişeyler gecenin bu vakti accordu görüp çatladım :rakir:

Öyleyse Olcay ve ben bi kaç günlüğüne seni kaçırıyoruz, bize de öğretiyosun işin inceliğini ve fidye ödenince seni ankaraya geri götürüyoruz :maden: :rakir:
Şaka bir yana işi kapana kadar çırağın olmak isterdim,hem üniversite hocası olma yolunda olduğumdan hem de Afyon'a kalıcı yerleşme düşüncemden ötürü sana rakip de olmam :p:p teach me MASTERR !
Olay sen de yaz bişeyler gecenin bu vakti accordu görüp çatladım :rakir:

ben buna razıyım ne zaman kacırıyoruz :D kendı arabama korkmadan kendıme guvenerek şu hondaya yapılanları uygulayabıleyım bana yeter :) Ailemin merivayı kobay seçebilirim 2003 ten bu yana bıcıbıcıda ve fırçayla yıkandı :D Kardesımın dovdugu bi cocuk sol arka kapıya uçlu kalemın sert ucuyla şiir yazmış falan boyle bayagı işlemler var aslında :D

Vallahi ne diyeyim. Keşke Ankara'da olsanız da elimden geldiğince bildiklerimi sizlere aktarabilsem. Ama eğer gerçekten öğrenmek isterseniz, aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. Her türlü yardımcı olurum..

Valla uzaktan eğitimle benim emektarı taze bir görüntüye erdirebilecek kıvama gelsem benim için yeterli, bahara doğru soru yağmuruna tutarım seni, bıktırma derecesine getiririm kuşkun olmasın :D

Olcay benim arabanın da ön kaputta xox oynamışlar, köpek alıp koyucam arabanın yanına :D

Valla uzaktan eğitimle benim emektarı taze bir görüntüye erdirebilecek kıvama gelsem benim için yeterli, bahara doğru soru yağmuruna tutarım seni, bıktırma derecesine getiririm kuşkun olmasın :D

Olcay benim arabanın da ön kaputta xox oynamışlar, köpek alıp koyucam arabanın yanına :D

Usta en azından bunu cocuklar yapıyo hanı kucuk aklı ermez dersınde 35-40 yasındakı adam park yerınde arabama carpmıs kacmıstı arabamı aldıgım 2. gununde buna ne dıceksın :) bide sırıtarak gelısı var valla karısına cocuguna dua etsın o an...

Vallahi ne diyeyim. Keşke Ankara'da olsanız da elimden geldiğince bildiklerimi sizlere aktarabilsem. Ama eğer gerçekten öğrenmek isterseniz, aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. Her türlü yardımcı olurum..

sagol ustad ya bakalım ailemin merivaya ufak tefek baslamak ıstıyorum yaza dogru hayırlısıyla :) O zaman mesaj yagmuruna bogabılırım :)

Usta en azından bunu cocuklar yapıyo hanı kucuk aklı ermez dersınde 35-40 yasındakı adam park yerınde arabama carpmıs kacmıstı arabamı aldıgım 2. gununde buna ne dıceksın :) bide sırıtarak gelısı var valla karısına cocuguna dua etsın o an...

Anlam veremediğimiz bazı davranışlarda bulunuyoruz, kaçınılmaz olanları da var. 3 gün önce arkamdaki Civic e dokundum, toakhh! diye ses geldi indim baktım bişi yok :rakir:

Geri