Honda Civic (2007) & Opel Corsa (sıfır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HERMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Aracı alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
pardon yahu.. combo değil :)))

Kasalı arabayı napacam ben :)))

1.4 4 kapı COSMO :))

çok pardon :))

sanırım dream modeli çelik jantlı felan değil yani sıradan bi duruşu var ama ikiside benzinli olduğu için ben sedan olanı tercih ederim yani civic i alırım ama aklını karıştırmak gibi olmasın ben senin yerinde olsa ikisinide almam corsa cdti enjoy modelini seçerim dizel arabaya ekonomik ekonomik binerim tabi tertcih senin

şimdi oldu abijim.. dedim combo ne alaka :) ondan sormuştum..

işler değişti şimdi.. civic yine ağır basıyor gibi ama tasarım ve estetik corsa derim her zaman.. civic Hb dersen tasarımda ok ama fiyat çıkıyor bu seferde :)

opelci olarak corsa cosmo tercihimdir.

Sedan-Executive-Otm.jpg

200605171254_opel_corsa.jpg

çocuklar şunlar işte.. :)

corsa nın 4 kapısı.. öyle kasalı falan değil :)

bu arada diesel değil benzinli benim için daha ideal teşekkürler :)

şimdi oldu abijim.. dedim combo ne alaka :) ondan sormuştum..

işler değişti şimdi.. civic yine ağır basıyor gibi ama tasarım ve estetik corsa derim her zaman.. civic Hb dersen tasarımda ok ama fiyat çıkıyor bu seferde :)

opelci olarak corsa cosmo tercihimdir.

yok civic hb değil :)

sevemedim ben onları bi türlü gözüm alışmadı.. uzay mekiği gibi bişi onlar :) mars için yapıldı da sonra vazgeçip dünyaya saldılar gibi algılıyorum onları ben :)))

Civic alsam onun için bi orjinal sis farı bir de elegance lardaki jantlardan almak lazım..

Corsa nın fiyatları belli zaten :) hemen hemen kafa kafaya geliyor ..

Ben de dedim genç nesil daha bu işlerle alakalı onlara sorayım :)

Honda nın içine çok ses alması gibi şeyler okudum nette.. corsa d ler için böyle hastalıkları falan var mıdır? örnek veriyorum opel otomatik te başarısızdır bir türlü çözememiştir.. ya da hondanın (yine sallıyorum) iç konsol gıcırtıları vardır falan gibi yönlendirebilir misiniz..

baya konulara hakimsiniz walla.. :)

saat 6.. :) evden devam ederim...
şimdilik şu kadarını söyleyim.. honda denildiğinde motor :)
opel denildiğinde sürüş keyfi...

bişiyi unutmuşsunuz corsanın otomatiği 4 ileri bunu dikkate alın derim

Honda elegance olmadığı sürece ya da en kötü premıum diyelim tatmin edeceğini düşünmüyorum donanımsal ve görüntü olarak. Ben tercihimi corsa cosmo dan yana kullanırdım açıkcası hemde 0 sen eskiteceksin. Tercih senin genede tabiki ama ben corsa diyorum =)

bişiyi unutmuşsunuz corsanın otomatiği 4 ileri bunu dikkate alın derim

Yüksel teşekkürler ama ee ne demek istedin? :o :)
4 ileri otomatik şanzıman daha mı iyi oluyor:o :)
Avantaj ya da dezavantaj mıdır? Açıklayabilir misin cidden sizler kadar bilgim yok bu işlerde.. :)

Honda elegance olmadığı sürece ya da en kötü premıum diyelim tatmin edeceğini düşünmüyorum donanımsal ve görüntü olarak. Ben tercihimi corsa cosmo dan yana kullanırdım açıkcası hemde 0 sen eskiteceksin. Tercih senin genede tabiki ama ben corsa diyorum =)

Eril teşekkürler.. Esasında ben de senin gibi düşünüyorum ki eğer alırsam jantlar ve sis farları değişecek hemen.

Görüntü olarak cidden çok iddialı ve çok iyi civic..
İç dizaynı ise ise aşığım o çocuğun :) Çok beğeniyorum.
Gemi gibi.. Büyük araba.. Çok güven veriyor.. Hiç de olumsuz bir şey duymadım (Tabi ben duymadım.. Bildiklerinizi paylaşmanızı isterim :) )

Özellikle motor konusunda çok övgü dolu şeyler duydum honda civic için. Corsa lar tamamen şans işi falan diyorlar.. Bir yakınım 3 tane corsa aldı sıfır, üstüste, üçünde de sorun yaşadı motorunda.. Gerçi onun kullanması ile de alakalı idi bu. Acımadan kullanır arabalarını :)
Genel olarak da "corsa lar servisten çıkamıyor 10bin den sonra" gibi çok fazla şeyler duydum :sorry: Ürkmüyorum değil bu yüzden de aslında.. :(

Bu söz konusu civic te benim gördüğüm dezavantajlardan bazıları,
  • Corsa ya göre, en başta yakıt. Şehir içi 10lt / 100km gibi bir benzin tüketimi olacak. (Buradan takip ettiğim kadarıyla corsalarda 7lt / 100km gibi bir durum var sanıyorum)
  • Ayrıca kasko değerinin de daha yüksek olacağını tahmin ediyorum. (yanılıyor olabilirim)
  • Yakın gelecekte yorulmuş olan herhangi bir parçasından dolayı verebileceği bir arıza ya da sorun..
Öteki tarafta da yine görüntü olarak beni çok etkilemiş olan corsa var.. Almayı planladığım corsa da 1.4 otomatik ve full olacak. ve sıfır olması da önemli bir konu tabi.. civic teki dezavantajların hepsi corsa ya + olarak geçiyor. Ama daha küçük bir araç.
Ah şu arka kapı camları da otomatik olsaydı keşke.. tadından yenmezdi o zaman :)

Sizler ne dersiniz bu yorumlarıma? Sesli düşünelim hadi :D

Son düzenleme:
Geri