Honda Civic (2007) & Opel Corsa (sıfır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HERMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Aracı alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
HOndda ve corsa kullanmış biri olarak HONDA derim tercihsizin komfor güvenlik ve motor ve en önemlisi EsteTik(kişiye görede değişir). bence HONDA tercih sizin

ya 4 ileri olması kötü değil ama iyi de sayılmaz sonuçta otomatikler 6 ileriyi bile geçti ama küçük sınıfta hala birçok marka 4 ileri sunuyor ayrıca cosmonun piyano lake orta konsolu yeter almak için

bence honda surus zevklı hemde gıdısı ıyı honda derım:good:

Param olsa astra satıp cıvıc alırım bence cok sık we mod ıcın mukkemmel bı arac
bu adam astradan vazgeçti.:)civic al bence.servise (bakımdan bakıma)arıza için çok az gidersin.ayrıca ses izolasyonu konusunda yeni civicler çok iyi yapılmış.bi ara ben kullanıodum.sürüş keyfi konfor iç dizayn diosan corsa derim bana göre.zevk meselesidir ama.

benim 2007 otomatik elegance civicim var tek sorunu şu yol sesini içine alması ve birde direksiyon simidinin ufak olmasından dolayı uzun yolculukda sürüş keyfini engelliyor gibi birde ben arabamın plakası çıkmadan lpg taktırdım 180ykr yakıyor performans süper 245km vurdum yani denemek için yol tutuş mükemmel heleki vsa lı ise aman aman aman kısadan hisse ben civic derim bi opel kullanıcısı olarak

civiclerde tek proprem yakıt diye biliyorum ayrıca tur sayıları çok kısa diye duydum emin deilim fakat:D ama hondaaki v-tec 1 2 3 motorları çok güzel her türlü honda derim biraz fazla yakıyor ama honda vteC derim ben....

honda

Geri