1.6 motora göre çok seri bir araç....ama almandaki o gögüsün doluluğunu alamıyorsunuz....
ibrahim düz yolda seri olabilir yokuşlarda tıkanıyor kick down yaptığında vites küçültüyor ama bağırıyor gitmiyor resmen...fren sistemi her ne kadar hassas gibi gözüksede sıkışıp bastığında vasat.. ayrıca elektiriksel problemleri var 15-20 dakika dörtlü veya farın açık kalsın park halinde aküyü resmen emiyor ve araç çalışmıyor... arkadaşım bu sorunlar yüzünden civic i satıp mazda 3 e geçti rahat etti.. en önemli konu ise bakım maliyetleri çok yüksek başka bir konuda bahsetmiştim bunlardan... ama yeni kasalarda bu problemlerin çözüldüğünü duydum... söylediğim problemlere inanmayan arkadaşlar antalya eysa honda plazayı arayıp problemleri sorgulayabilirler... mesela arayıp aracımı park ettim dörtlüleri yaktım 15 dakika sonra geldim çalışmadı dediğinde alacağı cevapları yazmıyorum bile .. bunların haricinde kullanımı rahat bir araç..lastik sesi içerde içi ferah kasa güzel özellikle havalandırma ve klima sistemi güzel bagaj kasaya göre küçük lpg tankı girdiğinde bagaj kullanılmaz hal alıyor... bence kokpit rahat ve kullanışlı