Honda Civic Nasıldır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurti kardeşim seni burada kimseye yem etmeyiz, o konuda rahat ol. Belli ki Opel markasında bir takım sıkıntılar yaşamışsın, ama bu sıkıntılar her marka araçlarda da olabilir. Benim şu an kullandığım Opel 4 ncü (1972 Kadett, 1975 Rekord, 1998 Vectra B 2.0, 1991 Vectra A 2.0) Opel. Ben bu dört arabada da sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşamamın nedeni araçlarıma gereken değeri verdim. Özellikle yeni nesil Opel'ler fazla kurcalanmayı ve kalitesiz yan sanayi parçaları sevmezler. Örnek verdiğin Vectra GLS'nin aynısını 10 sene kadar kullandım, güneş yanığı haricinde bir kusurunu da görmedim. Ben de 10 sene boyunca hiç bobin değiştirmedim dersem bu Opel'in çok çok kaliteli olduğu anlamına mı gelir? Dediğim gibi her markanın hatalı üretimi olabileceği gibi hatalı sahibi de olabilir ;). Önemli olan objektif olarak değerlendirme yapabilmek, sonuçta bu arabaların fabrikaları bizim değil, bize satıştan pay da vermiyorlar.

saol abicim.. iyiki varsınız .. böyle söyleşiler sayesinde aydınlanıyoruz..biraz da şanstır tabikide sonuçta bi çuval civatadır..belkide değiniz gibi ilden ile bile fark edebilir.. her ilin yol yapısıda hava şartlarıda değişiktir.. ginede sağolun abi

Asıl mesele Opel'in kronik olduğu değil ki Opel şuanda bile gayet başarılı bir marka ama arkadaşlar forum fanatikliği yapıp Civic'i gömmüşler yapılan şey yanlış o zaman herkes bu kafayla bakıcak olsa vatandaş ne japon alır nede kore alır herkes varsa yoksa alman alır ayrıca bu araba bu kadar berbat bir araba olsa türkiyenin yarısı bu arabayı almazdı.

ben japonu gömerim arkadaş :D japonların en kalitelisi mazdadır onuda alır binerim. :)
toyota denilen arabayla yaşadıklarım roman olur. ben çok sert araç kullanırım virajlara ip girecek arkadaş araba. frene bastınmı kıçı başı oynamayacak. adam gibi duracak.malzemeleri kaliteli olacak. bana göre opel kötünün iyisi. param olsada bmw'ye binseem :D
peugeota biniyoz ne edelim oda otoban faresi :D frenlerini sevdim yol tutuşu süper tasarımcısı türk adı ne peugeot 206 :D

Civic guzel sadece on konsol adamin uzerine uzerine geliyor
Benimde aklimda tam otomatik 1.8 hb civic var mesela.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:55 ----------

Su ikide bir alman alman muhabetide bayiyor gercekte. Punto ne italyan ohhhh italyan dersiniz e ferrari ne? Alman yapti diye her araci mukemmel mi? Benim bi onceki aracim en bosundan aveoy du vallahi aramiyor degilim simdi sedan astra var en fullu aracin on cam gorus mesafesi baydi beni dikiz aynasindan yol gorunmuyor. Aveoda olan bir cok donanim yok hem de bos aveo 10 milyar daha ucuz olani ornek hava yastigi sayisi yokus kalkis start stop bardaklik ve pratik gozler surusundeki kolaylik emn kemeri ikaz arka koktuklar dahil vs vs. Bir arkadasim yeni astra aldi 1.3 dizel. Focusdan bu araca gectigine pisman oldu cunku arac kagni gibi yokusta lpgli arac gibi yigiliyor. Biraz objektif yorumlara saygi gosterin. Ha hondaya gelince oda hala atmosferik motor kullanan bir arac. Honda 1.8 civicden 140 bg alirken leon 1.4 fr o beygiri alabiliyor almanlar arac konusunda japonlari gecti hemfikirim fakat her alman aracida her japondan ustun degildir. Sahsen astra mi civic mi civic derim. Paran varsa hic biri mercedes audi vs.
On cam bana da kucuk gelmisti ondan sonra Corsa'nin on gorus acilari baya buyuk geldi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

On cam bana da kucuk gelmisti ondan sonra Corsa'nin on gorus acilari baya buyuk geldi

Ön cam görüş açısı Corsada Çok çok iyi. Yeni Jetta ve Passata bindim inanın cam küçük ve basık geldi. Yani önden hafif gökyüzü bile görünmüyor. Yeni sedanlarda camı baya kısa tutmuşlar.

Ön cam görüş açısı Corsada Çok çok iyi. Yeni Jetta ve Passata bindim inanın cam küçük ve basık geldi. Yani önden hafif gökyüzü bile görünmüyor. Yeni sedanlarda camı baya kısa tutmuşlar.
Bu da insani daraltiyor icerde.

Geri