Kurti kardeşim seni burada kimseye yem etmeyiz, o konuda rahat ol. Belli ki Opel markasında bir takım sıkıntılar yaşamışsın, ama bu sıkıntılar her marka araçlarda da olabilir. Benim şu an kullandığım Opel 4 ncü (1972 Kadett, 1975 Rekord, 1998 Vectra B 2.0, 1991 Vectra A 2.0) Opel. Ben bu dört arabada da sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşamamın nedeni araçlarıma gereken değeri verdim. Özellikle yeni nesil Opel'ler fazla kurcalanmayı ve kalitesiz yan sanayi parçaları sevmezler. Örnek verdiğin Vectra GLS'nin aynısını 10 sene kadar kullandım, güneş yanığı haricinde bir kusurunu da görmedim. Ben de 10 sene boyunca hiç bobin değiştirmedim dersem bu Opel'in çok çok kaliteli olduğu anlamına mı gelir? Dediğim gibi her markanın hatalı üretimi olabileceği gibi hatalı sahibi de olabilir . Önemli olan objektif olarak değerlendirme yapabilmek, sonuçta bu arabaların fabrikaları bizim değil, bize satıştan pay da vermiyorlar.
saol abicim.. iyiki varsınız .. böyle söyleşiler sayesinde aydınlanıyoruz..biraz da şanstır tabikide sonuçta bi çuval civatadır..belkide değiniz gibi ilden ile bile fark edebilir.. her ilin yol yapısıda hava şartlarıda değişiktir.. ginede sağolun abi