Honda Civic VTI

işte araba bu yaa.motor sesine hastayım yaa.motor sesi ve gidişindeki uyum en şahane arabalardan biri!hayırlı satışlar gerçekten aracınız çok güzel.fiyat nedir?

arkadaş satmıyo aracını üye otomobilleri başlığı altında bizimle paylaşmış aracını...

kazasız belasız

Teşekkürler resim için...
cok merak ediyordum merakımı giderdin:)...
bu arada 2. plaka 2007 model bi minibüste;)
bi işler ceviriyor olmayasın:D:D:P

kazasız belasızz
cok cok cok hoşş....

en kısa zamanda siteden bi gsi'ımızla yürümen dileğiyle;)

Saulun arkadaşlar gerçekten çok zevkli bi araba VTI ayrıca arabayı ben boludan aldım yani 14 plaka olarak sonra 34

Teşekkürler resim için...
cok merak ediyordum merakımı giderdin:)...
bu arada 2. plaka 2007 model bi minibüste;)
bi işler ceviriyor olmayasın:D:D:P

kazasız belasızz
cok cok cok hoşş....

en kısa zamanda siteden bi gsi'ımızla yürümen dileğiyle;)

GSI la yürürüm ama standartta hiç bi GSI VTI a kafa tutamaz. en az 2 boy fark olur :) Ama Ankaradakiler bilir enkada siyah bi astra GSI la kalkmıştım 3-4 boy fark açtı meğer araba ağzına kadar foluymuş Arabayı İzmit Draglarına soktu sahibi. Rezil olmuştum o gün kalkıştan sonra ayrıldım hemen ordan.

GSI la yürürüm ama standartta hiç bi GSI VTI a kafa tutamaz. en az 2 boy fark olur :) Ama Ankaradakiler bilir enkada siyah bi astra GSI la kalkmıştım 3-4 boy fark açtı meğer araba ağzına kadar foluymuş Arabayı İzmit Draglarına soktu sahibi. Rezil olmuştum o gün kalkıştan sonra ayrıldım hemen ordan.

İyi yürüyen standard bir VTI ile SFI/GSI'da 3. vitesten sonra GSI her türlü alır.VTI 160 HP ama torku 153 Nm, GSI'da 196 Nm tork var.Beygür gücü kadar o gücün lastiklere aktarılma oranı da önemli...

ET plakalı chiefkadir'in arabasından bahsediyorsundur:)...

SÜPER duruyo maşallah kazasız belasız o amortisör ve yaylardan sonra artık hiç yaylanma kalmamıştır doğrumuyum...?

Hondam'da da Chefkadir savaşmıştı tek başına aslanlar gibi. :)
Asla tertemiz stock bir vti ile stock bir gsi bulamayacağımıza göre bu konu dediğin gibi ...'de biter. :D

Geri