Honda Civic VTI

daha önce cok tartışıldı,
hem opel forumlarında hem honda forumlarında.
biraz önce 15 sayfalık bi konu okudum honda forumunda chiefkadirle birinin kalktıgını filan diyorlar ama birinin chip bozukmuş falan filan.
tam net bi sonuc yok yani (chiefkadirin mesajlarını filan silmişler)
hatta enkada bi kırmızı vtila kalktık 3 boy attık diyordu sanırım o senin vti:)

ama video olmadıktan sonra kesin değildir bence...

eğer vti standart kabul edilirse(headers+filitre+vs) var ilk defa standart araçlar kalkacak...

hadi hadi:D:D
geliyorum ankaradan:)

Ozaman baya güzel bi karşılaştırma olur :) 156 hp ve 2000 cc VTI a kafa tutabilir. VTI ın artısı daha yüksek devir çevirdiğinden maximum güç seviyesinde daha fazla durabilmesi ve daha hafif olması olacaktır. Deneyen varmı bu araçları.

156'lık GSI'ların bir artısı da torkunun çok yüksek olması.192 Hp'lik Corolla T-Sport'ların bile torkunun 190Nm olduğunu göz önünde bulundurursak GSI'ın sahip olduğu 196Nm tork oldukça başarılı...

Videodaki araçlar stock mu bilmiyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=3HWU8VJ9nWg

daha önce cok tartışıldı,
hem opel forumlarında hem honda forumlarında.
biraz önce 15 sayfalık bi konu okudum honda forumunda chiefkadirle birinin kalktıgını filan diyorlar ama birinin chip bozukmuş falan filan.
tam net bi sonuc yok yani (chiefkadirin mesajlarını filan silmişler)
hatta enkada bi kırmızı vtila kalktık 3 boy attık diyordu sanırım o senin vti:)

ama video olmadıktan sonra kesin değildir bence...

eğer vti standart kabul edilirse(headers+filitre+vs) var ilk defa standart araçlar kalkacak...

hadi hadi:D:D
geliyorum ankaradan:)

enkaya gidip yarışan ve kırmızı olan ve 3 boy fark yiyen sanırım o benim. Ben nerden biliyim arabanın dolu olduğunu. :(

Corsa_N ALIRRRRRRR

Geri