honda civikmi peh :-)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opelin almanlığı mı kaldı Allahaşkına :)
Hondalar cidden motoru ve sorunsuzluğuyla on numara, spor bi araba arıyor olsaydınız önceliğiniz olurdu sizin ihtiyacı opel karşılamış diyelim Olcay :)
Bu arada J Sedan mı? H den sonra cidden güzel model üzmez sizi inşallah hayırlı olsun ;)

Opelin almanlığı mı kaldı Allahaşkına :)
Hondalar cidden motoru ve sorunsuzluğuyla on numara, spor bi araba arıyor olsaydınız önceliğiniz olurdu sizin ihtiyacı opel karşılamış diyelim Olcay :)
Bu arada J Sedan mı? H den sonra cidden güzel model üzmez sizi inşallah hayırlı olsun ;)

sagolun babada ilk ciktigi gunden buyana signum ve insignia sw hastaligi war bakalim su anlik insigniaya benzerligi acisindan sedan olabilir ama zaman neyi gosterir bilinmez :-).

signum da asil araba şimdi ha :)

signumumda sifiri yok ki :( yerini insigniaya birakti ama signum efsanedir :-)

aynen bendede bi sw hastaligi var ki toros bile hosuma gidiyor :-) bkz passat sw tam baba arabasi :-)

passat-variant-rebaixado.jpg

honda kulanan hayatımda kullandığım en sorunsuz araba der hep ama tasarım olarak bakıldığında astra j ön ve arka tasarım olarak honda dan birkaç adım önde. opel den bıktım artık yeni aracımı japon alayım diyorum, onun önü bunun arkası güzel değil diye bi bakıyorum yine opel ilanlarındayım :)
hırpalanmamış araç fabrikasyon bir sıkıntısı yoksa ne marka olursa olsun arıza çıkartmaz. arabayı sıfır alacaksan adam gibi kullanacaksın bak nasıl taş gibi kalıyor. bu sebepten dolayı bence tasarımı hoşuna giden araç almak daha mantıklı.
honda sürmedim ama bende tercihimi ya astra yada nerdeyse aynı fiyatlara cruze dizel den yana kullanırdım. şimdiden hayırlı olsun.

Kesınlıkle cok dogru karar vermışsınız. Hondada güzel tabide civic ile astra j yi karşılaştıracak olursanız astra j kalitesiyle baya ağır basar.

Geri