Honda Typer Mi - Seat Cuprami

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HONDA TYPE-R Mİ SEAT CUPRA R Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOSTUM EĞER BEYENMİYORSAN BANNETLETİRSİN OKE ;)
AYRICA CUPRAYI BANA ÖĞRETME 2 SENE KULLANDIM SORDUĞUM BASİT BİR SORU NEDEN BUKADAR TAKTI SENİ ANLAMIYORUM ?<<< SORU İŞARETİ

Sinan, kusura bakma ama Mehmet haklı.Forumun kurallarını öğrenene kadar biraz daha ağır başlı olmanda fayda var bence...

..

Kardeş Akilli Konuş Hayirdir Seni Allaha Havale Ediyorum Felan ?
Sana Açik Adres Vereyim Gel Konuşalim Sorunu Halledelim Yada Sen Ver Gelim Beraber Konuşalim Tel Versene Seni Bi Arayayim Ben Yada Ben Vereyim Ara 537 761 06 55 216 371 06 55.. Hadi Bekliyorum

Kardeş Akilli Konuş Hayirdir Seni Allaha Havale Ediyorum Felan ?
Sana Açik Adres Vereyim Gel Konuşalim Sorunu Halledelim Yada Sen Ver Gelim Beraber Konuşalim Tel Versene Seni Bi Arayayim Ben Yada Ben Vereyim Ara 537 761 06 55 216 371 06 55.. Hadi Bekliyorum

Bugün Kurtlar Vadisi vardı değil mi ?....

Tamam o zaman normaldir........:) :) :)

konu sınırları aşmasın arkadaşlar sakın bu konuyu kavgaya dönüştürmeyin kimse de kimseyi aramasın

Ustad Hakli Veya Haksiz Biz Bu Işin Içinde Tifil Değiliz Istanbulda Bizi Taniyan Taniyor Taniyacaği Kadar öyle Allaha Havale Ediyorum Falan Filan Erkek Adama Yakişmaz Böyle şeyler Bizim Allahtan Korkumuz Var Anasina Bacisina Küfürmü Ettim Ki Beni Allaha Havale Ediyor Beni çocuk Sandi Heralde Bu Kamil Mehmet Kardeş Allaha Yakin Bana Uzak Ol Bence Sen..!!!

Ustad Hakli Veya Haksiz Biz Bu Işin Içinde Tifil Değiliz Istanbulda Bizi Taniyan Taniyor Taniyacaği Kadar öyle Allaha Havale Ediyorum Falan Filan Erkek Adama Yakişmaz Böyle şeyler Bizim Allahtan Korkumuz Var Anasina Bacisina Küfürmü Ettim Ki Beni Allaha Havale Ediyor Beni çocuk Sandi Heralde Bu Kamil Mehmet Kardeş Allaha Yakin Bana Uzak Ol Bence Sen..!!!

Sinan, tekrarlıyorum, siteyi öğrenene kadar biraz ağırbaşlı olmaya gayret et.Mahalle kahvesi değil burası, üslübuna biraz dikkat etmeni rica edeceğim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri