Korkudan Titriyorum ...!!!!!!!
AAAAA !!!... Ben titremiyormuşum da Telefonum titriyormuş....
AAAAA !!!... Ben titremiyormuşum da Telefonum titriyormuş....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KARDEŞ KONU DALGAYA DÖNDÜ ANLİYORMUSUN NEYSE BEN SALLADIM ZATEN BEN BİLDİĞİMİZ YTPER İLE BİLDİĞİMİZ SEAT LEON DAN BAHSETMİŞTİM AMA MİLLET 2008 LERLE KARIŞTIRDI HERALDE 2004 2005 2006 HONDA TYPER DENİNCE AKLA NE GELİYOR 2.0 200 YTPER DİMİ SEAT CUPRA DENİNCE AKLA NE GELİYOR 2002 2003 2004 2005 LEON KUPRA GELİYOR AMA EĞER BUNLARI BİLEMEYECEK KADAR BİLGİ YOKSA BENCE BU KADAR SENE BOŞUNA DURMUŞLAR ŞAHSEN BEN TYPER VE CUPRA DENİNCE AKLIMA HİÇ DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE ARABALAR GETİRMEDİM NEYSE BOŞ VER YETKİLİ ARKADAŞLARDANDA RİCAM KONUYU KİTLEPİP KAPATSINLAR VE BENİDE SİTEDEN SİLSİNLER TEŞEKKÜRLERoff bu ne mahalle ağzıdır anlamıyorum biraz sakin olurmusun arkadaşım.mehmet sana demişki özellik belirt bizde ona göre karar verelim erman abide aynı şeyleri söylemiş.nedir bu numaralar vermeler gel beni bul demeler.sitede kalıcı dostluklar var bildiğin diğer forum sayfaları gibi insanların birbirine atar yapıp kapıştıkları bir site değil...yapmayın gözünüzü seviyim bayram bayram.başka bir başlıkta başka yeni gelen bir arkadaşta değişik konuşmalar yaptı.lütfen lütfen lütfen...
örnek veriyorum benim bu konuda tek bildiğim typer için hondacıların "tayyar" dedikleri.bu başlığı bakma sebebimde iki aracın bilgilerini görürüm diyeydi.anlatabildimmi?
aßi ßen bişi merak ediyorum yaa Coßra ya binip sinir stres attığın oldumu hiç yanLış yerleri ßomßaLamada şaka bi yanada biriniz bi fren yapsında geriLmeyeLim ya :sorry:Bunları baştan söyleseydin de keyfimizi kaçırmasan olmaz mıydı ???!!!
aßi ßen bişi merak ediyorum yaa Coßra ya binip sinir stres attığın oldumu hiç yanLış yerleri ßomßaLamada şaka bi yanada biriniz bi fren yapsında geriLmeyeLim ya :sorry:
şaka mı ki ne ki bu