Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş açtığım konular gayet normal konular soru işareti koymamda ne tuaflık var anlamıyorum eğer sorun varsa söyle ayrıca sen bnm neremde ilgiç birşeyler gördün anlamadımSinan, arkadaşım çok ilginç bi adamsın yanii.....Açtığın her konu soru işaretleriyle dolu...Konu açmadan önce Opelim.net kurallarını okuyor musun bilmem ama daha açıklayıcı bilgi vermelisin açtığın konularda...Yoksa kimse bişi anlamaz....Burası bulmacam.net değil...
kardeş açtığım konular gayet normal konular soru işareti koymamda ne tuaflık var anlamıyorum eğer sorun varsa söyle ayrıca sen bnm neremde ilgiç birşeyler gördün anlamadım
DOSTUM EĞER BEYENMİYORSAN BANNETLETİRSİN OKEhttp://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20134
Ben bu yukarıdaki linkini verdiğim başlıktan bişey anlamadım şahsen....İlginç demişsin ama ilginç bişey göremedim ben..Zaten herkes te ilginç olan nedir? diye sormuş...Demek ki tek anlamayan ben değilim...
Honda type-r mı cupra mı demişsin ama ne modeli belli ne şekli, ne şemali...Açılan diğer anketleri inceledin mi ?...Bi yorum bekliyorsan, üzerinde konuşacağımız bilgiler, veriler vermen gerekir diye düşünüyorum..Yanlış bişey mi söylüyorum...Şimdi ;
Bu da Cupra .....
Bu da Cupra .....
İkisi de aynı mı ?....Tabii ki değil.....Özelliklerini belirtmen gerekir.
Anlatmak istediğim bu...Yanılıyor muyum ?