Daha dün başımdan geçen bir olayı paylaşayım tam üstüne denk gelmiş;
öncelikle genelleme yapmayalım,Birçok opel kullanıcısı aracına aşıktır. benim opelim 70.000km oldu ne bir kere yolda bıraktı ne bir kere arıza lambası yaktı. İşlerin yoğunluğundan bakımlarını dahi çoğu zaman geciktiriyorum hatta bu bazen 5-6 bin kilometreyi buluyor. Yine arabam tık etmiyor. Geçen gün kırmızı ışıkta duruyorum, geldi taksici arkadan küt diye bindirdi, 3 metre öne sürüklendim. Kafamda arka tamponun ne hale geldiğini hayal etmeye çalışarak araçtan indim ve gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Aracın arka tamponunda kırılma, göçük, çatlamayı geçtim çizik dahi yoktu. Yalnızca bana çarpan taksinin rengi tampona geçmiş. Gittim bi pasta cilayla olayı hallettim. Şimdi esas mevzuya gelelim; bana çarpan taksinin ön tamponu kırılarak yere düşmüş ve onarılamaz vaziyetteydi. Ayrıca farındada çatlama vardı. Gtc pek bilinmeyenin bir araç ve benim aracımdada logo iptalleri olduğu için adam aracın opel olduğunu anlayamadı. Bu ne sağlam arabaymış markası ne alfa mı diye sordu. Hayır opel dedim. Özür dileyip yapacağı birşey olup olmadığını sordu, geceyi uykusuz geçirdim dalmışım dedi. zaten adam ayakta uyuyordu. bende gerek olmadığını ama bu halde araç kullanmaya devam ederse şikayette bulunacağımı söyledim. Adamın trafik sigortasıda yokmuş, tutanak tutmadık.
Aracıda çalışmadı. Ben aracıma binip yoluma devam ederken o hala şaşkın şaşkın arkamdan bakıyordu. Adamın aracı neydi diye sorarsanız cevaplayayım : yeni kasa sedan HONDA CİVİC. Keyifli forumlar.
Katılıyorum bu konuya benzer bır cok konu okudum hondanın ıc dıs dızaynına aldanıp almayın saglamlık olarak vasat